in

Nucci sprema album za 2022. ? – Mondovizija

Slatka-Tajna.Eu




Nucci je ozbiljan šoumejker i za njega važi da mu je svaka pesma hit. Prepoznatljiv je po svom tvrdom zvuku i svaka numera koju je izbacio prošle godine bila je veoma slušana i omiljena među publikom, a sada je otkrio da je za publiku spremio nešto potpuno novo, što potencijalno možemo da očekujemo već u januaru. 

– Verovali ili ne, imam dve balade. Baš sam razmišljao da li da izbacim to u tom “depra periodu”, u januaru. Sam sebi sam čudan u njoj, ali me vozi, sviđa mi se. Osetio sam da sam se dovoljno dokazao i pečatirao na sceni, da u 2022. radim neke pesme, za koje bih u prošloj godini rekao da nije dovoljno komercijalno i da nije vreme. Sada je vreme da se malo igram i čućete me u raznim žanrovima. 

On je otkrio da je naredna godina puna iznenađenja, te da sprema i duet sa ženskom osobom. 

– Mnogo mi se sviđa pesma, možda i najbolja od ovih koje sam pripremio. Jako se radujem jer sam baš dugo pričao o duetu, a da to ne bude neko iz Zeda već sa scene. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Imamo jedan demo ona i ja. Nije ni to nemoguće da se desi. Na svakoga iz Zeda kao da je neko naš i to sve lako ide. Nas dvoje imamo jedan demo koji se meni jako sviđa, to je isto jedna od pesama gde sam u skroz drugačijem fazonu. Meni samom je zanimljivo da slušam sebe u tom izdanju. Možda i to bude, samo ne znam kada ću stići to da izbacim. Možda u album spakujem. Možda to neka albumčina ozbilljna bude – istakao je on. 

Izvor IDJTV




Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Split namučio Zvezdu

SLAĐA ALLEGRO: Brak sa dilerom