in

Haos na Karleušinom nastupu: Mladić se popeo na binu da pleše s njom, napao obezbjeđenje i izlupao izloge!

Slatka-Tajna.Eu

Marko Guzijan Cuner, sin pokojnog Jovana Guzijana Cunera, izazvao incident ispred prijestoničkog kluba “Kasina” na Terazijama u Beogradu. Kako saznajemo, Cuner se popeo na binu u namjeri da pleše s pjevačicom Jelenom Karleušom, nakon čega ga je obezbjeđenje izbacilo iz lokala.

Kako saznajemo, incident se dogodio tokom pjesme „Ide maca oko tebe“, kada se Cuner popeo na binu. Obezbjeđenje nije odmah reagovalo jer pjevačica vrlo često za vrijeme te pjesme nekoga iz publike pozove na binu, međutim, ovo nije bila ta situacija.

Karleuša je odmah alarmirala obezbjeđenje, nakon čega je ono izbacilo Guzijana. On je tada počeo da pravi haos i da divlja, udarao je obezbjeđenje, koje je uspjelo da ga savlada i izbaci. Ipak, on se tu nije zaustavio. Nakon toga je sjeo u blindirani automobil i razbio nekoliko izloga pored „Kasine“ i žardinjere ispred tog kluba.

Potom je pobjegao sa mjesta incidenta.

Inače, pomenuti automobil zaustavljen je na Paliluli, a kola je vozila djevojka, dok je policija saopštila da se za jednom osobom traga. Zasad nije poznato da li je Cuner zamijenio mjesto s vozačem ili je eventualno bio suvozač.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Guzijan je u lokalu bio sa svojom kumom. Podsjetimo, incident se dogodio oko tri sata.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Sanjao sam da igram ovdje” – peti dio

Sportsku 2021. pamtit ćemo po…Danska odbranila naslov svjetskog prvaka u rukometu