in

Budući bh. reprezentativac Luka Garza odigrao meč karijere protiv San Antonija

Slatka-Tajna.Eu

Košarkaši Pistonsa pobijedili su u Detroitu nakon produžetka ekipu San Antonio Spursa rezultatom 117:116, a meč karijere odigrao je budući bh. reprezentativac Luka Garza.

Naime, naš košarkaš na parketu je proveo 39 minuta i za to vrijeme ostvario double-double učinak od 20 poena i 14 skokova.

Ujedno je ovo briljantnom Garzi bila i najbolja utakmica u dosadašnjoj NBA karijeri.

Gosti su očekivano dobro krenuli u današnji meč i imali su kontrolu utakmice sve do poluvremena. Potom je uslijedio veliki preokret u trećoj četvrtini, da bi smo svjedočili pravoj drami u završnici utakmice.

Spursi su se uspjeli vratiti u završnici meča i izboriti produžetak gdje je nastala nova drama u kojoj su sretniji i spretniji bili domaći i tako došli do zaslužene i neočekivane pobjede.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Osim Garze, kod domaćih je briljirao i Diallo s također double-double učinkom od 34 poena i 14 skokova. Kod gostiju istakao se Forbes s 27 poena te White s 18 poena i 14 asistencija.

Uprkos pobjedi, Detroit se i dalje nalazi na dnu Istočne konferencije sa šest pobjeda i 28 poraza, dok je San Antonio na 11. poziciji Zapada s omjerom 14-21.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Medvedev porazom počeo 2022. godinu

Pet biljaka koje su obilježile prošlu godinu