in

ŽELIM DA VJERUJEM DA MI NIKO NE BACA CRNU MAGIJU: Milica Pavlović vjeruje u publiku

Slatka-Tajna.Eu

Milica Pavlović će 2021. godinu pamtiti po velikom uspjehu na poslovnom planu, ali i činjenici da su mnogi pokušali da je sabotiraju.Ipak, na pitanje da li je otkrila o kome je riječ, odgovorila je da to nije slučaj.

Bez dokaza ne mogu ni na koga prstom da upirem, a u dubini duše i dalje želim da vjerujem da mi niko ne misli loše. Ono što znam i iza čega uvijek stojim jeste ono što ja izgovorim ili uradim. Tako da, dokle god je publike koja me voli, ne može mi niko ništa. Volim svoj posao. Svakog jutra kad se probudim zahvalim se Bogu na talentu koji mi je podario- rekla je.

Svojevremeno, inače, pevačica je ispričala kako veruje da je na nju bačena crna magija. Upitana da li je možda potražila pomoć vračara ne bi li skinula navodne kletve sa sebe, objasnila je kako je to u stvari rekla iz šale.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– To sam zaista rekla u šali, mada nikad se ne zna. Često se pitam šta se to probudi u čovjeku da onom drugom poželi sve najgore. Vjernik sam, verujem u dobra djela i lijepu energiju.U Novoj godini sebi želim zdravlja, da sam okružena ljudima koje volim i koji me vole, da objavim svoj četvrti studijski album. Još dosta popijenog proseka i jednu strastvenu ljubav. Djeda Mraze, šta misliš, ima li šanse za sve to? – zapitala se ona za kraj.

(Express/Blic)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ARIANA GRANDE – NO TEARS LEFT TO CRY (PARODIJA)

Prosvjed radnika Pretisa: Za svaku plaću moramo moliti / Bljesak.info