in

Trend u 2022. godini: Boja koja će dominirati u uređenju kuhinje

Slatka-Tajna.Eu

Nova 2022. godina sve je bliže, a s njom nam stižu novi počeci i novi trendovi. Planirate li kupiti novu kuhinju ili obnoviti staru inspirirati vas mogu i boje koje će u godini pred nama biti popularne u uređenju kuhinja.

Uređenju kuhinje pristupa se s posebnom pažnjom i uzbuđenjem jer upravo je kuhinja za mnoge centralna prostorija doma. I kada dođu prvi put u posjetu, goste često najviše zanima kuhinja pa će obavezno zaviriti u nju da vide kako je uređena. Naravno, uz estetiku važno je i da je kuhinja funkcionalna, a to se može postići bez obzira na kvadraturu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Što se tiče boja sigurno nećete pogriješiti ako svoju kuhinju uredite u bijeloj, drvenim tonovima te plavoj i zelenoj. Upravo će te boje biti veliki trend u uređenju kuhinja u 2022. godini, a posebno lijepo izgleda kombinacija drvenih tonova i bijele. Tamnoplava i tamnozelena boja dat će dojam elegancije i sofisticiranosti te su sjajan izbor za veće kvadrature dok će svijetlije nijanse prostoru dati svježinu i vedrinu, a savršen su izbor za vintage kuhinje.

Izvor: Zadovoljna.hr

The post Trend u 2022. godini: Boja koja će dominirati u uređenju kuhinje appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Evo koje su države već ušle u 2022. godinu

Pep, pusti i druge da igraju: Manchester City ubjedljivo najbolji u 2021. godini