in

RIALDI KARAHASANOVIĆ NUMEROLOGINJA ZA 2022. PREDVIDJELA: Novo ljeto, nova ljubav

Slatka-Tajna.Eu

Poznati numerolog Gordana Dragišić, samo za naš magazin, otkrila je šta to sve u narednoj, 2022. Godini, čeka našu pjevačicu Rialdu Karahasanović.

Često je naivna

Railda je, kaže, rođena u trobroju 538. Ona je neko ko nije slučajno postigla uspeh u Srbiji, jer njen prošli život i jeste vezan za teritoriju Srbije.

-I vrlo je moguće da i nastavi svoj put upravo na teritoriji Srbije.

Veliki je sluhista, dobra i čista duša. Često naivna i to će joj se više puta obiti o glavu. Period učenja tek slijedi. Posljednjih pet godina život joj je pakao. Kažem pakao jer prolazi kroz jedan dosta težak ciklični period. Period problema, uspona, loših ljudi i izgubljenih ljubavi i vremena – govori Goca.

Rialda je neko, dodaje, ko ima razvijenu intuiciju.

-I žao mi je što je ne sluša i ne prati. Mogla bi to u budućnpsti da počne prakticirati. Jer, njeni snovi često mogu biti proročki. Da ono što sanja počne i da se ostvaruje. Bog joj je dao izobilje, ali sve do njene 33. godine ona će da ga razbacuje na druge ljude. Vrijeme je da se sabereš, djevojčice, da dođeš sebi – poručila joj je Goca.

-Vrijeme je da naplatiš sve što radiš i da uživaš u svom carstvu. Naredna, 2022. godina bi mogla biti značajna za Rialdu. Godina je sudbina. Biće uspona a i padova. I sve tako do aprila. A od aprila joj slijedi preokret. Kroz ljubav, kroz karijeru… Očekujem od nje da se izdigne.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Uvijek će imati

Gordana kaže da ne može baš reći da će Rialda biti top zvijezda. Ali, biće neko ko će uvijek da radi i da ima.

-Na pomolu je i nova ljubav tokom ljeta 2022. godine – kazala je numerolog Gordana Dragišić.

 

Piše: Dž. H. M.

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Blidinje: Neno Murić nezaboravnim nastupom uveo goste u 2022. godinu / Bljesak.info

Svijet vođen srcem je svijet pun prilika