in

ONA JE MOJA SRODNA DUŠA: Kristijan Golubović zaprosio Kristinu Spalević!

Slatka-Tajna.Eu

Kristijan Golubović i njegova djevojka Kristina Spalević riješili su da stanu na ludi kamen.Naime, Golubović je Kristini priredio iznenađenje, pa ju je vjerio.

– Kristina i ja smo svima dokazali koliko je velika naša ljubav. Kad smo izašli iz rijalitija, svi su pričali da ni tri dana nećemo da spojimo zajedno, a, evo, sad će skoro godinu dana! Kristina je moja srodna duša. Mi se u svemu slažemo i zato vjerujem da bi nam brak bio prelijep. Vjeridba je samo formalnost jer se nas dvoje već ponašamo kao da smo u braku. Živimo zajedno, intimni odnosi su nam odlični i vjerujte da ništa ne bih mijenjao – rekao je Kristijan, a Kristina tvrdi da nije ni sanjala da će s Golubovićem da uđe u vezu:

Kristijan i ja smo spoj nespojivog, a opet se u svemu slažemo. Prije nego što sam ušla u rijaliti, nisam ni sanjala da ću s Kristijanom da uđem u vezu, ali, eto. Takve stvari se dešavaju. Još davno smo pričali o tome da možemo sebe da zamislimo u braku i sa djecom, a sad već vjerujem da se ta situacija polako ostvaruje! Rijetko pričamo javno o planovima, ali ovo su lijepa dešavanja, pa što da ih ne podijelimo za praznike- poručila je.

(Express/ Puls)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kineska ekonomija će premašiti SAD 2033. godine

I na Novu godinu razmjerno toplo, većinom i sunčano, ali gdjegod magla