in

OKREĆEM TI LEĐA I ODLAZI: Nikolina Pišek iza sebe ostavila tešku godinu

Slatka-Tajna.Eu

Protekla godina za Nikolinu Pišek ali i za njezinu cijelu porodicu, neće ostati u najboljem sjećanju, a sada se nada da će isto baš sve loše ostati u njoj
-Bilo je lijepih momenata ‘21e. Pokušala bih je pamtiti po njima, ali bilo je više onih zbog kojih je ne želim ostaviti u sjećanju. I zato, ‘21a, okrećem ti leđa i odlazi. Jer se nadam da je ispred nas sve upravo kao na ovoj fotografiji. …blistavo, plavo, sunčano, toplo i obećavajuće. Sve vam zelim svima kao i sebi. Jer želim oko sebe puno sretnih ljudi. Odbrojavamo-riječi su to koje je napisala na svom Instagram profilu televizijska voditeljica. Time se zapravo osvrnula na sve loše stvari koje su joj se u 2021. godini izdogađale.

A sve je počelo, kada su se ona i mlađa kći Una Sofiaotrovale ugljičnim monoksidom u iznajmljenom zagrebačkom stanu. Samo su zahvaljujući zabrinutom mužu i njegovom prijatelju izbjegle ono najgore.

Njihov oporavak trajao je mjesecima, a nakon što su se napokon oporavile, voditeljica je ponovno doživjela šok, kada je u rujnu njezin otac Ivan Ivica Pišek preminuo u 75. godini života.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










A da loše stvari nikada ne dolaze same, pokazalo se već mjesec dana kasnije kada je  svoje pratitelje i javnost na Instagramu zatražila da joj pomognu pronaći njezin luksuzni Audijev terenac koji joj je otuđen ispred kućnog praga u Zagrebu. Na sreću, automobil joj je na kraju vraćen.

(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sretna Nova godina! – SportSport.ba

Kineska ekonomija će premašiti SAD 2033. godine