in

Nema gdje ga mediji ne sele: Ahmedhodžić najbliži Seriji A, poznato i ime kluba?

Slatka-Tajna.Eu

Stameni defanzivac Malmoa

Reprezentativac BiH Anel Ahmedhodžić (22) jedan je od najtraženijih fudbalera ove zime.




E. Ganibegović


Sjajni defanzivac švedskog Malmoa javno je kazao kako je vrijeme za rastanak s prvakom ove skandivanske zemlje, a to je pokrenulo novu lavinu špekulacija o tome gdje će nastaviti karijeru.

Najnovije informacije govore da se u utrku za njegov potpis ponovo uključila Atalanta koja ga je željela dovesti i ljetos i navodno je transfer bio na pragu realizacije.

Sada, navodi se kako je tim iz Bergama spreman platiti osam miliona eura koliko za njega traži Malmo, te da će Anel postati još jedan bh. fudbaler koji će igrati u Seriji A.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, ranije ove zime Anel se dovodio u vezu s prelaskom u Napoli i engleksi Brentford, a ne tako davno njegovo ime povezivalo se i s timovima poput Chelseaja, Ajaxa, PSV-a… On sam je izjavio kako bi volio zaigrati u Manchester Cityju za koji navija još otkako je Edin Džeko igrao na Etihadu.

Ahemedhodžić je ove sezone odigrao 37 utakmica za Malmo u švedskom Allsvenskanu i Ligi prvaka, a uspio je postići i jedan pogodak. Drugi put u nizu zajedno s Adijem Nalićem osvojio je i titulu prvaka Švedske.

U 2021. godini sigurno je bio i jedan od najboljih fudbalera kada je u pitanju naša reprezentacija.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ušećerene jabuke, idelne za praznike

NEMA PLANOVA ZA LJUBAV: Kija Kockar “najluđu noć” provodi u kući