in

I DALJE VELIKE GUŽVE NA GRANIČNIM PRIJELAZIMA: Evo gdje se najviše čeka (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”/img/vijesti/2022/01/granica.jpg”,”full”:”/img/vijesti/2022/01/granica.jpg”,”caption”:””,”bg”:”5f6263″}]

Na putevima u Bosni i Hercegovini saobraća se po mjestimično vlažnom kolovozu, a učestali su odroni zemlje (i)ili kamenja.

Iz BIHAMK-a, stoga, apeluju na vozače da voze maksimalno oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme.

alt

Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23.30 do 04.30 sati) saobraćaj obustavlja, piše Hayat.

alt

Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom, a u noćnim satima (22-06 sati) saobraćaj se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug fabrike Metaling).

alt

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zbog radova, saobraća se usporeno na putnim pravcima: Olovo-Kladanj (Olovske Luke), Jablanica-Mostar (Komadinovo vrelo do mosta Begića i Begovića), Doboj-Gračanica (u Klokotnici), Grude-Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac-Hutovo (u mjestu Cerovica).

alt

Usljed aktiviranog klizišta, na dionici magistralnog puta Foča-Goražde (u mjestu Filipovići) saobraća se usporeno, jednom saobraćajnom trakom.

Pojačan je promet vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima – Bosanska Gradiška, Gradina i Velika Kladuša.

alt

Na ostalim graničnim prelazima ne čeka se duže od 30 minuta, podaci su BIHAMK-a.

Povodom Nove godine, do 03.01.2022. godine do ponoći zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na putevima u Bosni i Hercegovini.

loading…


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ELMA SINANOVIĆ SE HVALI: Nemam silikonske grudi

Izvoz iz BiH za deset godina porastao za pet milijardi KM