in

ELMA SINANOVIĆ SE HVALI: Nemam silikonske grudi

Slatka-Tajna.Eu

Elma Sinanović, koja je nedavno nastupala na Jahorini, otkrila je da ju je svojevremeno mlađa folkerka hvatala za grudi ne bi li se uvjerila da su prave, a ne silikonske.

– Seka Aleksić i ja smo često imale snimanja emisija zajedno i ona je sa mnom zbijala šale. Prije desetak godina u novinama se pojavio paparazzo gdje mi ona prstima dodiruje grudi. Dobro se sjećam toga. Provjeravala je da li su moje grudi prave ili nisu. Nije vjerovala da su moje – prisjetila se Elma, a onda otkrila da li su joj grudi prirodne:

– Jesu! Taman posla, ništa nisam radila, što ne znači da neću, ali sve u svoje vrijeme. Ja sam prirodna žena i mislim da je to najljepše – rekla je, a onda prokomentarisala estradu.

– Ima podmetanja, ali to je mali dio estrade. Moje prave kolege su uglavnom jedva dočekale da se vratim. Snimala sam nedavno novogodišnji program i sve kolegice su mi prilazile i govorile: “Jao, ima boga.” U fazonu, tu si gdje treba da budeš, na mjestu koje mi pripada. Publika je mene navikla u haljinama, to bi tako i bilo. Ponijela sam haljinu, fenomenalnu, ali nije bilo suđeno da je obučem. Ona će ostati za neki drugi put da je obučem – rekla je po dolasku na Jahorinu i priznala zašto je došla u pantalonama i bundi:

– Ne znam da li da kažem šta se sve izdešavalo. Malo sam se razboljela, pa sam morala da primim infuziju. Uhvatila me je neka mučnina dok sam bila u Beogradu,..Baš, baš loše. Infuzija me je vratila u život – rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku 

Piše: N. N.

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

GORAN BREGOVIĆ JE KRALJ NEKRETNINA: Vila na Jahorini od 450 kvadrata vrijedi pola miliona eura

I DALJE VELIKE GUŽVE NA GRANIČNIM PRIJELAZIMA: Evo gdje se najviše čeka (FOTO)