in

U Kaniži pronađeno tijelo nestale mlade žene

Slatka-Tajna.Eu

Policijska traka

Foto: Hrvoje Jelavic / PIXSELL

 U mjestu Kaniža, u Brodsko-posavskoj županiji, u petak je pronađeno tijelo nestale mlade žene za kojom su tragali pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja. 

Djelatnik HGSS-a je u 14,30 sati izvijestio Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske da je u mjestu Kaniža pronađeno tijelo ženske osobe koje odgovara osobnom opisu nestale osobe na području Bebrine. Izlaskom na mjesto događaja, mrtvozornik nije utvrdio tragove nasilne smrti te je naložio provođenje obdukcije u cilju utvrđivanja uzroka smrti, izvijestili su iz policije.

Na stranicama HGSS-a iz Slavonskog Broda izvijestili su da je potraga za nestalom koja je počela jučer u večernjim satima, danas nastavljena sa svim resursima (ljudstvom, vozilima, bespilotnom letjelicom i potražnim timom), a uključile su se i stanice HGSS-a iz Bjelovar ate Požege, Osijeka i Orahovice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“I danas su uz nas bili djelatnici MUP-a, PU Brodsko-posavske i mještani, lovci, rodbina. Nažalost, u poslijepodnevnim satima, potraga je završena pronalaskom tijela nestale. Ovim putem obitelji izražavamo sućut”, poručili su iz HGSS-a.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ZABORAVILA NOVOGODIŠNJU HALJINU: Sonja Kovač šokirala stajlingom!

Države pred izazovom: Kako suzbiti omikron, a izbjeći paralizu ekonomije