in

TAKO MI JE PAO GRAH,ŠTO KAŽU BOSANCI: Severina o godini na izmaku

Slatka-Tajna.Eu

Severinine obožavatelje razveselit će i informacija kako je novi album u završnoj fazi.Pjevačica je snimala novogodišnji program u Sarajevu,a tokom 2022.godine je očekuje dosta posla.

– Sada se snimaju prateći vokali, dorađuju se aranžmani. Ne znam, meni se to sviđa i mislim da tu ima nešto drugačije. Svu muziku i većinu tekstova radio je Filip Miletić, moj dugogodišnji saradnik. On je i producent albuma i jako je dobro to isproducirao. Moderno – za mlađu publiku, ali s dobrim melodijama – za nešto stariju, vjernu publiku – otkrila je Severina.Iza nje je birna godina u rpivatnom životu.Borba za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, razvod od Igora Kojića.

– Tako mi je Bog dao ili, kako bi Bosanci rekli, tako mi je pao grah. Samo neka smo svi zdravi i zahvaljujem što ponovno, makar djelomično, mogu uživati u bezbrižnom odrastanju svog sina. U mom pokušaju da institucije shvate kako ovo nije natezanje dvaju ega, nego nasilje nad djetetom i majkom neću posustati, kao što neću posustati pomoći svim roditeljima koji su se našli u sličnoj situaciji, ali nemaju novca za duge sudske postupke protiv moćnijih ili imućnijih očeva – govori Severina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Večernji)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

151 pozitivna osoba u HNŽ

Horoskop za januar 2022. – N1