in

Ostajete kod kuće za Novu? Evo što nude domaće televizije / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Doček Nove godine u toplini vlastitog doma nije nimalo loša opcija. Točnije, upravo tako Novu godinu dočekuje velika većina građana BiH.

Otkazani dočeci, zabrane, mjere, ali i visoke cijene rezervacija i vikendica samo su neki od razloga zašto se većina građana BiH odlučuje ostati kod kuće.

Meza, vino, dekica, grickalice i slatkiši dovoljni su za savršen doček. No, ipak zabavni sadržaj nikada nije na odmet. Upravo zato smo za vas pregledali ponude televizijskih kanala i moramo priznati ugodno se iznenadili sadržajem.

Federalne televizije značajno su se potrudile kako bi svatko pronašao nešto za sebe.

Od rocka do folka 

Federalna televizija gledatelje u 2022. godinu uvodi koncertom ‘The Rolling Stones: Havana Moon’ s početkom u 22:30 sati.

BHRT nudi potpuno drukčiji žanr, pa će gledatelji u Novu godinu ući s glazbenim emisijama ‘Tamburaši i Vi, novogodišnji program’ te glazbenom emisijom ‘Studio N’ koji startaju u 22:50 sati.

Televizija Hayat se tradicionalno dobro potrudila kako bi gledateljima uljepšala najluđu noć u godini pa je za njih pripremila ‘Novogodišnji program’ koji počinje u 21:38 sati.

“Najveće glazbene zvijezde domaće scene pjevat će velike hitove na ispraćaju 2021. godine. U ambijentu kojem ne može odoljeti ni najistančaniji ukus gledatelja, nizat će se popularne pjesme još popularnijih pjevača te ćemo tako dočekati još jednu godinu, uz glazbu i veselje”, poručili su iz Hayata.

Nova BiH također se potrudila uljepšati novogodišnju noć pa će gledatelji od 20:46 sati moći zaplesati uz ‘Grandovo novogodišnje veselje’.

I Radiotelevizija HB za gledatelje je, kako stoji na stranicama, pripremila ‘Novogodišnji program’ s početkom u 22:10 sati.

Zagarantirana zabava 

Mediji iz Republike Srpske ni ove godine nisu zakazali, a iz RTRS-a su se pohvalili kako su snimili “najbolji novogodišnji program u BiH”.

“Svjećice, lampice, ukrasi, jelke, glazba, čašica dobre kapljice i još bolje društvo, recept su za savršen doček Nove godine. Gledateljima će praznike čestitati najveće zvijezde regiona poput, Zdravka Čolića, Gorana Bregovića, Dragana Bjelogrlića, Željka Joksimovića, Svetlane Ražnatović, Snežane Đurišić, Nede Ukraden, Radiše Uroševića, Cakane, Vanje Mišić, Borisa Režaka, Bojane Stamenov i brojnih drugih”, poručili su iz RTRS-a te najavili kako program započinje u 20:15 sati.

Foto: PR / Novogodišnji program 

BN televizija također je pripremila program koji bi gledatelje trebao držati ‘prikovane’ uz televizore. Naime, u 22:00 sati zakazana je emisija ‘Srećna Nova, komšija’.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Televizija Pink tradicionalno organizira novogodišnji program, a najavili su kako će se u najluđoj noći smjenjivati najveći hitovi narodne i zabavne glazbe.

“Na sceni će svoje najveće hitove otpjevati najpopularniji folk pjevači Zorica Brunclik, Zlata Petrović, Saša Matić, Mitar Mirić, Dragan Kojić Keba, Vera Matović, Vanesa Šokčić, Mina Kostić, Era Ojdanić, Stoja, Goca Božinovska, Goca Lazarević, Branka Sovrlić, Miki Mećava, Milena Plavšić, Nela Bijanić, Aca Ilić, Biljana Jevtić, Ćana, Jovana Tipšin i druge zvijezde.

Trenutno vrlo slušane hitove izvest će i trenutno najpopularniji izvođači u regiji, kao što su Sloba Radanović, Rada Manojlović, Ivana Selakov, Goga Sekulić, Stanija Dobrojević, Lena Čolak, Mišel Gvozdenović, Kristina Kija Kockar, Ivana Krunić, Zorica Erić, Miša Laguna, ‘Lexington’ bend, Fazlija čiji je hit ‘Helikopter’ obilježio kraj godine i brojni drugi”, najavili su iz TV PINK-a.

Dovoljna pidžama 

Hrvatske televizije uvest će gledatelje u 2022. godinu u malo laganijem stilu, ali uz puno smijeha pa će tako RTL u novu godinu ući komedijom ‘Svemogući Bruce’.

Ipak HRT se potrudio da oni koji se zaustave na njihovom kanalu zapamte zadnju noć 2021. godine pa su poručili gledateljima da se ‘prepuste pjesmi i glazbi te u veseloj I raspjevanoj atmosferi dočekaju 2022. godinu’.

Zabavno-glazbena emisija ‘A strana’, s početkom u 22:05 sati, zabavljat će Hrvate.

“Budimo večeras svi mladi u srcima, zaboravimo brige jer bolja i ljepša godina je pred nama. Mladi pjevači i bend “A strane” pobrinut će se za izvrsnu glazbu, pridružit će im se gosti: Zorica Kondža, Vanna, Massimo, Goran Karan, Stanko Šarić i najbolji hrvatski tamburaši, grupa Detour, Psihomodo pop, a voditeljima Dušku Ćurliću i Ivanu Vukušiću u pomoć je došao Davor Gobac. Luda novogodišnja noć je pred nama, a kako stara izreka kaže: kako se oprostite od ove, takva će vam biti i nova”, poručili su iz HRT-a.

Foto: Unsplash / Doček Nove godine kod kuće

Nova TV također je pripremila poslasticu za svoje gledatelje. Naime, oni će 2021. godinu ispratiti emisijom ‘I godina Nova 2022.’, a najavili su kako će gledatelji do dugo u noć moći uživati uz glazbene nastupe.

Gledajući program koji se nudi na domaćim televizijama doček Nove godine kod kuće bit će sve samo ne dosadan.

Poznato je kako vam za dobar provod ne trebaju novci, a ovakav doček još je primamljiviji znajući da vam je za njega potrebna samo pidžama. Bilo kako bilo Nova godina će doći pa makar ju i prespavali.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RADILA SAM SA OVISINICIMA: Electra Elite je prije pjevanja i prostitucije imala teško zanimanje

Posljednje pripreme za ispraćaj 2021.