in

Horoskop za januar 2022. – N1

Slatka-Tajna.Eu

Januar uvijek simboliše nov početak, priliku da počnemo iznova. A šta nam zvijezde poručuju za januar 2022, šta nas čeka na početku nove godine?

Ovan

Ako je iole bilo sumnje u vašu sposobnost da se nosite sa udarcima, ovog januara ćete dokazati da ste neustrašivi i snažni.

Moguće je da će vas izazvati kolega koji je očigledno veoma ljubomoran na vas i sve što radite. Malo šta možete da uradite tim povodom jer je odlučio da oko vas širi toksične vibracije. A kad dođe druga polovina mjeseca, taj problem će se istopiti, pa ćete morati da čistite njegov nered.

S druge strane, dobrog ste zdravlja i, zahvaljujući tome što dosta radite na sebi, ne dozvoljavate da tuđi problem postane vaš. Stojite s obe noge na zemlji i sposobni ste da ljubomoru drugih vidite kao njihov problem, a ne svoj.

Bik

Gotovo da vas ništa ne može zaustaviti ovog mjeseca. Prošla godina je bila teška za vas, ali ste sigurno naučili lekciju.
Vaš prvi potez u janauru će biti da blokirate onog ko vas je naveo na pogrešne odluke tako da više ne može da vam se približi.

Ne želite vie da drugima dopuštate da se ponašaju prema vama kako hoće, a što bi mogli da pokušaju tokom ovog mjeseca. Pokazaćete im gdje su vrata.

Sada ste potpuno zaljubljeni u sebe jer ste vidjeli kako sve funkcioniše kad držite do sebe i idete u nove uspjehe s dosta samopouzdanja, pišu na sajtu YoutTango.

Blizanci

Ako se prepustite mračnoj strani, na kraju ćete sebi upropastiti ovaj mesec. To u suštini znači da, ako se osećate depresivno, treba da učinite sve što možete da se izvučete iz toga. Potražite pomoć i znajte da nikada niste sami.

Dok se prilagođavate novoj godini, iskoristite januar da ponovo izdvojite ono što vam najviše znači.

Ovo je dobar trenutak da sebi postavite važna pitanja – koji su vaši prioriteti i šta činite da vam oni budu u centru pažnje. Možda se još uvek povlačite, ali život vas zove i moraćete da se otvorite i jednostavno živite.

Rak

Januar vam dolazi tiho, a odlazi sa velikim praskom, dok obaveze na poslu rastu.

Ovo je iznenađujuće povoljan mjesec za vas jer ćete dobiti ili povišicu ili neku vrstu unaprijeđenja. Zahvalnost vlada vašim svijetom ovog mjeseca jer vas očekuje toliko pozitivnih stvari.

Sasvim ste svjesni da nije uvijek tako dobro i zato ste zahvalni na dobrom periodu.

Našli ste svoj mentalni balans i imate osećaj da ste sposobni za svašta. Taj osećaj će vas pratiti celog mjeseca. Samopouzdanje je na visokom nivou i pokazaće se kroz sigurnost na poslu i postizanje ličnih ciljeva.

Lav

Tokom ovog mjeseca ćete se suočiti sa svojim partnerom. Pokušavali ste da izbegnete taj sukob tokom većeg dela 2021. godine, ali znate da morate da izađete pred njega jer je zabrinut, prije svega zbog vas i vašeg ponašanja.

Nikada niste osetili potrebu da se mijenjate, vi ste uvek iznad kompromisa, ali sada ćete morati da se suočite sa tim novim izazovom.

Mada vam djeluje strašno, sve može lako i brzo da prođe. Stvari i dalje treba da se stvari poprave, a to je svakako nešto što zavisi od vas.

Djevica

Teško vam je da pomislite da će ovaj mjesec biti drugačiji od prošlog jer svaki put kada pokušate da ubjedite sebe da je bolje ne uspjevate u tome.

Mada nije sve divno, to ne znači da ne može biti. Ovog mjeseca ćete se baviti sopstvenim negativnim mislima i osećanjima i gledaćete kako to utiče na vas i vaše zdravlje.

Ne sviđa vam se ideja da postoji veza između tijela i uma, ali u januaru ćete morati da dublje razmislite o tome.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vaga

Ovog mjeseca živite u skladu sa sobom. Osvrnućete se na sve ono što vam se trenutno dešava i pokušati da spoznate šta je važno, šta je besmisleno i šta biste želeli da ostvarite u bliskoj budućnosti.

Ono što vam ne odgovara ocenićete kao bezvredno, a to će vam ostaviti više prostora da se koncentrišete na ono što volite da radite.

Posao ide lagano, ali nije inspirativan, pa ćete osetiti potrebu da unesete malo uzbuđenja u svoj život. Pronaći ćete neki novi hobi. Konačno ćete moći da radite nešto u čemu zaista uživate.

Škorpija

Ovog mjeseca treba da se držite onoga što je karakteristično za vas – da budete odlučni.

Lako biste mogli da utonete u lijenost i to je upravo ono što treba da izbjegavate jer postoji toliko stvari koje zahtjevaju vaš doprinos, vaš rad i vašu pažnju.

Život kod kuće dobro ide u januaru i to će vam dati lep osjećaj sigurnosti.

Posao takođe ide dobro i tu nema nikakvih problema. Možda ste pomislili da bi u januaru nešto moglo da pođe po zlu kada je vaš posao u pitanju, ali izgleda da će sve biti u redu.

Strijelac

Uhvatili ste esktatični talas na izmaku 2021. i ta euforija će vas držati i u januaru 2022.. Izgleda je tačno ono da su Strelci nepopravljivi optimisti.

Vi znate kako da sebi uljepšate dan, tačnije, ne dozvoljavate sebi da ostanete dole dugo ako padnete.

Januar donosi ne samo radost već i novih mogućnosti u izobilju. Moguće je da ćete duplirati posao, a to znači i znači veća primanja.

Prvi put u posljednje dvije godine osjećate da živite svoj maksimum.

Jarac

Nedavni strahovi u vezi sa zdravljem su vas trgli, a to je zapravo i nešto najbolje što je moglo da vam se desi. Sada ste svjesni koliko je zdravlje važno.

Januar donosi nove ideje za vas, prije svega u vezi sa zdravijim načinom života. Vjerovatno ćete se okušati u novim kulinarskim vještinama.

Vaš ljubavni život nije uzbudljiv, ali shvatate da ne želite da uvek bude na vrhuncu. Dobro je tako kako jeste, a vi ste zahvalni na malim stvarima u životu.

Vodolija

Možda niste spremni za novu godinu jer ste još uvek mislima duboko u svemu što se desilo tokom 2021. godine. Nije vam lako da sve samo pustite, ali vam sve govori da je to jedini način da krenete naprijed.

Moriće vas i misli o praštanju tokom ovog mjeseca. Toliko je toga čega se treba osloboditi da vam se to čini kao teret, ali znajte da je to ključ da biste se osjetili slobodnim. Učinite sebi uslugu i krenite u tom smijeru, ali nemojte forsirati.

Ribe

Januar vas pogađa svom snagom, i to sa velikim izgledima za napredak i nekoliko pozitivnih iznenađenja. Posjetiće vas stari prijatelj koji vam donosi sjajne vijesti.

Takođe, biće i trenutaka da partneru stavite do znanja da ste bili u pravu u vezi sa nekim finansijskim problemom koji se pojavio između vas dvoje.

Na kraju krajeva, vjerovatno ćete biti veoma srećni jer će se ispostaviti da partner nikada nije trebalo da sumnja u vas.

Zdravlje vam je dobro, iako bi trebalo da više vježbate i pazite na određenu hranu koja vam ne prija.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TAKO MI JE PAO GRAH,ŠTO KAŽU BOSANCI: Severina o godini na izmaku

FUZIP u USAID-ovom projektu E-uprave: digitalizacijom do povećanja transparentnosti i efikasnosti inspekcija