in

NAPUSTILA DM SAT ZBOG NOVOPEČENE ZVIJEZDE: Zorica nije željela ni da stoji pored Kije Kockar

Zorica Brunclik je prije nekoliko dana izjavila da je njen suprug Miroljub Aranđelović kemiš bolestan pa su tako, kaže, otkazali sve nastupe do njegovog ozdravljenja. Virus mu je, kaže, prenijela njihova unuka. Razbolio se i ne može da govori, kazala je ona, pa su otkazali sve nastupe.

A na ovu vijest uslijedili su komentari o tom otkazivanju nastupa. Na prvu su se oglasili Nišlijci nakon objave da će 31. decembra ući u 2022. godinu uz pjesmu Zorice Brunclik i Alenda Ademovića na Trgu kralja Milana. Opozicija je to nazvala skandaloznim poitezom gradonačelnice Dragane Sotisovske. Tražili su da se objelodani ko plaća i iz kojeg budžeta će dobiti pjevači novac, odakle se finansira ogromna jelka na trgu …

Sve su to bila pitanja SPD-a (Srpski pokret Dveri) pa su uzgred pitali zar se tako troše pare naroda? Nazvali su to cirkusom i predložili da gradonačelnica razapne šator na mostu za pomenuti pjevački dvojac. A gradonačelnica je odgovorila da su to finansirali donatori koji su željeli da ostanu anonimni. Smijurija je to, odgovorili su preko društvenih mreža, građani i opozicija koji su uz sve napisali da je grad Niš dužan po tužbama 5 milijardi dinara. Ostalo je samo pitanje da li će se u Nišu na novogodišnjem dočeku oglasiti Zorica i Alen.

A nedavno je na DM SAT uz tortu i lijepu pjesmu, pored Zorice stala vlasnica pomenute televizije Dragana Mirković koja je pozvala Kiju Kockar da bude prisutna prilikom sječe torte. No, čim je ova stala između njih dvije, Zorica se okrenula i otišla.

Komentariši

Written by Redakcija

Firma milijardera Richarda Branson otvorila ured u Sarajevu

“Momci, ne dolazim na ATP Kup”