in

ERMIN REDŽIĆ BUBI: Kod mene ljubav traje do nove pjesme i spota

Slatka-Tajna.Eu

Ermin Redžić Bubi nedavno je obradovao svoju publiku novom pjesmom „Ide Nova godina“. Ljubavna pjesma pred praznike je došla u pravo vrijeme, a pjevač je otkrio da je menadžer jedne velike zvijezde tražio da kupi pjesmu. Bubi priča o svojim planovima i šta će raditi u narednom periodu. Pjevač nam priča o svom emotivnom životu, koji odlično čuva samo za sebe.

Zašto je publika dugo čekala na novu pjesmu?

-Nije se dugo čekalo, s obzirom kakva je bila situacija sa pandemijom. Ja sam taj period iskoristio da radim. Napisao sam dosta novih pjesama. Pripremao sam izdavanje i odlučio da počastim publiku.

Da li se isplatilo čekati na novu pjesmu i spot?

-Sad je pravi trenutak da objavim nešto novo pred praznike sam izašao s jednom divnom pjesmom koja se zove „Ide Nova godina“. Reakcije su super, a dobro je to što smo na najbolji način ovaj period korone, kada pjevači nisu stvarali mnogo, iskoristili. Počastili smo publiku. Uskoro idu nove pjesme. Za sada radimo na promociji nove pjesme i sretan sam.

Kome je bila namjenjena pjesma, jer si kazao da je jedan od kolega želio da kupi „Ide Nova godina“?

-Pisao sam je za sebe kada je došla inspiracija, a kada sam odnio u studio u Beograd jedan od menadžera velike zvijezde se zainteresovao. Čuo je pjesmu, pitao čija je, zvao producente i pitao me da li ću prodati pjesmu. Pitao sam kome, a oni su rekli da će pjevati jedna velika zvijezda. Rekao sam ne, jer sam mislio da moja publika zaslužuje da im otpjevam jednu takvu pjesmu. U ovom trenutku ne bi bilo fer da prodam pjesmu nekome. Rekao sam da imam dosta drugih pjesama, ali da je ova za moju publiku i odlučio sam da je snimim i da je ne dam nikome drugome.

 

Šta kaže publika i kakve su reakcije na pjesmu?

-Prezadovoljan sam. Pogotovo dobro reaguje ženski dio publike i šalju mi poruke da je pjesma lijepa. U moru svega danas je zaista publika prepoznala moju iskrenu emociju i kvalitet.

Koliko je na tvoje planove uticala korona?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Korona je na svakoga ostavila jedna trag koji ćemo željeti da izbrišemo. Ja sam napravio dosta uspjeha prije korone u svojoj karijeri, tako da sam lako podnio činjenicu da se nije moglo raditi. Sad dolazi vrijeme putovanja i nastupa, i jedva čekam da sve to nadoknadim što sam propustio.

Da li bi sarađivao sa reperima i oprobao se u nekom drugačijem zvuku?

-Smatram da svaki umjetnik radi na svoj način. Ostavriti saradnju i okušati se u svakom drugačijem stilu treba. To zavisi od umjetnika, kakvo je njegovo predstavljanje u javnosti. Ja se više družim sa folk pjevačima, nego sa onim iz pop branše. Dosta sam otvoren, pišem čak drugačije. Mislim da ću iznenaditi jednom prilikom svoju publiku.

Kakva je situacija na privatnom planu i imaš li vremena za ljubav?

-Kod mene je uvijek ljubav sve dok ne izađe nova pjesma. Kad ta djevojka vidi novi spot i djevojke u spotu onda krenu nesuglasice, i tako otprilke to bude. Naravno, šalim se malo. Imam naravno vremena. Volim da odvojim svoj privatni život. Nisam nikada o tome pričao. Volim da odvojim vrijeme za sebe, rekreaciju, druženja tako da se ne žalim što se toga tiče.

Kakvi su planovi u narednom periodu?

-U narednom periodu su nastupi, emisije, snimanja, promocija pjesme. Nakon novogodišnjih praznika namjeravam u Kanadu, tako da planova ima i veselim se tome. I još jedna stvar koju sam obećao, da više neće biti pauze između pjesama. Svoju publiku ću obradovati novim pjesmama i spotovima.

 

Razgovarala: N. N.

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Igokea savladala PAOK

Splet geostrateških interesa u BiH