in

EDIN BEŠIĆ NAKON „BRAKA NA PRVU“: Sanela nije bila ista osoba kada se doselila kod mene

Slatka-Tajna.Eu

Edin Bešić učestvovao je u šou “Brak na prvu”. Iz Bihaća je otišao u Zagreb kako bi našao pravu ljubav. Glavna tema su bili Sanela Novljaković, čija je priča završila zarukama, ali ubrzo je dobila sasvim drugi rasplet koji je iznenadio gledatelje. Sanela se doselila kod Edina u Bihać, ali umjesto vjenčanjem ova veza je završila prekidom. Šou je postigao veliku gledanost, a poenta je brak sa totalnim neznancem.

Kakvo je iskustvo bilo “Brak na prvu”?

-Iskustvo je stvarno bilo neopisivo. Upoznao sam jako puno dobrih ljudi, stekao prijatelje, poznanstva. Okusio nešto što vjerovatno ne bi u životu imao priliku da doživim i nimalo se ne kajem zbog toga. Sad bih se mogao i u snimanje filma upustiti.

Da li si imao dvojbe i sumnje oko učešća?

-Dugo sam razmišljao. Najviše sam razmišljao šta poslije kad se to emituje, kakve će biti reakcije. Ali kako sam već u par navrata izjavio da sam bio dosta povučen i asocijalan, ovo mi je bila jedinstvena prilika da izađem malo iz svoje komfor zone i pokušam nešto novo i drago mi je da jesam. I eto danas se ispostavilo kao jako dobar potez i sretan sam zbog toga, do tebe je lično kakav si kao čovjek, tako se i predstavi bez glume i nemaš nikakvih problema.

Šta se desilo sa Sanelom Novljaković i tobom nakon što se je zaprosio?

-Za vrijeme šoua i kratko poslije njega je bilo sve idilično i bajno, međutim nakon nekog vremena ona se jednostavno promijenila, nije to bila ona ista osoba koju sam upoznao, posebno kada se doselila kod mene. Tad je bilo neopisivo, njeno ponašanje prema meni, općenito prema nama se promijenilo. Sve to je pravdala nekom svojom fazom i tolerirao sam to neko vrijeme, ali jednostavno nije imalo više smisla.

Da li ste pokušali razgovarati?

-Naravno, u više navrata sam pokušao s njom razgovarati, i popravila se situacija na koji dan, a onda opet isto, i nakon izvjesnog vremena jednostavno se moralo okončati.

Koliko je okolina i vaša rodbina i prijatelji imala utjecaja na vezu?

-Moja rodbina, prijatelji, roditelji nisu imali apsolutno nikakav uticaj na našu vezu, jer oni se u moj život ne miješaju. Živjeli smo sami u stanu, imali smo apsolutno svu slobodu da radimo što god želimo. Za nju okolina i sredina u kojoj ja živim očigledno nije bila dovoljna i nije se mogla uklopiti u to.

Koji trenutak iz “Braka na prvu” pamtiš?

-Kada smo Cigla i ja spremali večeru na medenom mjesecu, i on na pladnju nosio ribe koje smo ispekli, i kako je prezentirao našim “ženama” naguno je onaj pladanj i riba je curila po stolu, po nogama, ma to je bio smijeh samo takav.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Jesi stekao prijatelje tokom učećša u „Braku na prvu“?

-Jesam itekako, jako dobre prijatelje.

Da li si očekivao pravu ljubav i da će to biti poenta učešća?

-Iskreno, ni sam ne znam što sam očekivao, vrtilo mi se puno stvari po glavi, ali bila je i ta misao da je moguće da se nešto tako desi.

Koliko ti je “Brak na prvu” promijenio život?

-Jako puno u pozitivnom smislu, iskreno nisam se ni nadao ovome. Ljudi u mom okruženju, a i šire su me jako lijepo prihvatili, oduševljeni su kakav sam bio, kako sam se predstavio i jako sam im zahvalan na tome. Svakodnevno mi se javi veliki broj ljudi, zaustavljaju me na ulici, marketima, slikaju se sa mnom, i baš uživam u tome i rado se sa svima pozdravim i uslikam.

Kontaktiraš li sa Ernom, bivšom partnericom iz šoa?

-Ne kontaktiram baš nikako.

 

Razgovarala: N. N.

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Minimalac Cityja u Londonu i ogromnih plus osam

Izetbegović za HTV: Hrvatima 46 pozicija više u namjeri da im “omilimo” BiH