in

SERIJSKA LJUBAVNICA: Sezona je varanja, ja sam njihova mala božićna razbibriga

Slatka-Tajna.Eu

Gvinet, koja živi u luksuznom zapadnom Londonu, tvrdi da ona ide na sastanke s brojnim oženjenim i bogatim muškarcima. Tražnja za njom raste za praznike.

Savršeni izlazak za Božić za nju je seks u hotelu s pet zvjezdica, nakon čega slijedi odlazak u kupovinu dizajnerskih krpica. Njeni ljubavnici tepaju joj da je njihova “mala božićna razbibriga”.

-Imam više sastanaka nego ikada prije. Sezona je varanja. Svi smo predugo bili zatvoreni i želimo da se malo zabavimo – kazala je.

Njen suprug Robert preminuo je od raka 2011. godine. Gvinet je, kako tvrdi, imala afere s više od 130 oženjenih muškaraca nakon što ih je upoznala na jednoj stranici za upoznavanje. Ona je imala profil na toj stranici i prije smrti supruga, koji je takođe bio serijski preljubnik.

-Saznala sam šta radi i pomislila: ‘Ako ne mogu da ga pobijedim, pridružiću mu se’. Nakon što je umro, nisam željela drugog supruga. Afere mi odgovaraju. Tako nema dosade i lošeg seksa, koji neizbježno prate dugotrajnu vezu – ispričala je Gvinet.

Ona je tokom pandemije prekršila pravila karantina kako bi nastavila da se viđa sa ljubavnicima. Sada su mjere popustile, pa joj je laknulo.

-Božić i Nova godina definitivno otkrivaju zločestu stranu kod muškaraca. Oni žele da uživaju u strasti prije nego što budu zatvoreni kod kuće sa svojim porodicama na nedjelju dana. Svi su u braku i apsolutno nemaju namjeru da napuste svoje žene. Ja sam njihova mala božićna razbibriga – otkrila je.

-Svi su oni dugo u braku i seks im je postao dosadan. To se dogodi kada spavaš s istom osobom decenijama. Ljudi prestaju da se trude i seks postaje rutina. Pazim da seks nikada ne bude dosadan. To je za mene uvijek veliki događaj i nešto što treba proslaviti – ispričala je.

 

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Nestvarne scene: Djeca se prebijaju, njihovi vršanjaci i odrasli u transu navijaju

ŠTA SE IZA BRDA VALJA: Nermin Nikšić se u Brčkom sastao sa direktorom OSA-e Osmanom Mehmedagićem Osmicom