in

SABINA SANTL, PRVA HRVATSKA YOUTUBERICA: Radim ono što volim i dobro zarađujem

Slatka-Tajna.Eu

Brojne ljepotice, širom svijeta, mogućnosti društvenih mreža koriste da se putem njih predstave na svoj najbolji način. Ona kojoj su društvene mreže, uistinu, pomogle da ostvari svoje snove jeste kontroverzna ljepotica Sabina Santl iz Osjeka.

Radi se o prvoj hrvatskoj Youtuberici koja se, kao modna blogerica, zahvaljujući svojim oblinama i provokativnim modnim kombinacijama, uspjela nametnuti javnosti te tako počela živjeti od onog što, uistinu, voli i zna da radi.

Iako ima tijelo koje bi svaka žena poželjela da ima ona ne miruje. S vremena na vrijeme podvrgava se estetskim korekcijama. Ova zvijezda rialiti projekta „Big brother“ nedavno je otvorila Onlyfans stranicu putem koje erotskim fotografijama, dodatno, pali maštu svojih fanova. Rijeka je onih koji je prate, podržavaju i obožavaju.

-Onlyfans je idealno mjesto za mene. Radim ono što volim i još pri tome dobro zarađujem. Broj onih koji me prate, jednostavno, me tjeraju da se sve više posvetim svojoj karijeri i poslu koji mi omogućava da lakše ostvarujem, kako vlastite želje tako i želje i prohtjeve svojih fanova, a da pri tom, kao niko, uživam u čarima života, kaže Sabina.

Kaže da je njen život ispunjen obiljem, ljubavlju i pažnjom koju zaslužuje svaka voljena žena. Ponosna je na to što je nagrađena za sve ono što sa ljubavlju radi. Fotografijama u svom pohotnom izdanju, fanovima je čestitala Božićne i Novogodišnje praznike.

-Želim da što prije prebrodimo muke u koje nas je uvela pandemija, te da u vremenu pred nama, zdravlje, ljubav i sreća budu naši pratioci, kaže Sabina Santl.

 

Piše: Eset MURAČEVIĆ

 

 

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Skoro savršeni Fold / Bljesak.info

Reakcija Islamske zajednice u BiH na skidanje plakata u Bužimu