in

Paketići za socijalno ugrožene mališane u Mostaru i Konjicu

Slatka-Tajna.Eu

Dječaci i djevojčice iz Mostara i Konjica obradovani su novogodišnjim paketićima koje im je donio Addiko Djed mraz, u pratnji zaposlenika Addiko banke. Paketići su podijeljeni u okviru akcije „Jedan paketić za jedan osmijeh“ koju zaposlenici banke organizuju jedanaestu godinu zaredom.

„Već drugu godinu sarađujemo sa Centrom za socijalni rad, kako bismo najmlađe korisnike usluga ove ustanove obradovali prazničnim poklonima i učinili im ovaj period godine još ljepšim“, istakla je Stanka Trubarac, voditeljica podružnice Addiko banke u Mostaru.

„Novogodišnje paketiće u okviru ove akcije u Konjicu dijelimo prvi put u saradnji sa lokalnim Centrom za socijalni rad. Iskreno se nadam da će ovo prerasti u jednu lijepu tradiciju“, naglasila je Đenita Macić, voditeljica podružnice Addiko banke u Konjicu.

Akcija „Jedan paketić za jedan osmijeh“ je humanitarnog karaktera i organizuje se s ciljem da se bolesnoj i socijalno ugroženoj djeci i mladima uljepšaju praznični dani. Akciju realizuju zaposlenici Addiko Bank Sarajevo, uz podršku Banke, na način da Banka donira u ove namjene isti iznos novca koji prikupe zaposlenici.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuComments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U srijedu toplije, najprije većinom uz kišu pa djelomično razvedravanje

Barselona se “oslobađa” Kutinja, nova stanica Arsenal