in

Koja nijansa ruža za usne će obilježiti 2022. godinu?

Slatka-Tajna.Eu

Svega nekoliko dana nas dijeli do dolaska 2022. godine, a osim što radimo malene retrospektive svih trendova koji su ostavili svoj upečatljiv trag u ovoj godini, već sada znamo koji trendovi će obilježiti godinu koja nam tek dolazi!

Ako su vam klasične crvene nijanse ruževa za usne dosadile, onda je ovo godina za vas jer će sva pažnja biti usmjerena ka nešto vedrijim, ali umjerenijim tonovima!

Kada su ruževi za usne u pitanju, zaista ništa ne prepuštamo slučaju. Imati dobar ruž u kozmetičkoj torbici pola je odrađenog posla, a ono što posebno volimo kod ovog proizvoda je to što u tren oka može osvježiti naš look te vratiti licu onaj zdrav i besprijekoran izgled. Iako su crvene nijanse ruževa najpopularnije, u 2022. godini će još jedna nijansa pronaći svoje čvrsto mjesto u našim make up kolekcijama, a riječ je o nježno rozim tonovima. Budući da nude faza trese beauty scenu unazad nekoliko sezona, nježno roze nijanse javit će se kao odgovor na već dosadne i jednolične lookove te pružiti dašak svježine našem svakodnevnom izgledu. Rozi proizvodi za usne dostupni su u raznim varijantama; ruževi s matte, sheen, velvet finishem te je riječ o boji koja lice čini svjetlijim i odmornijim. Naše favorite izdvojili smo u nastavu teksta te smo sigurni da ćete među njima pronaći svog novog make up saveznika!

Chanel Rouge Coco Lipstick Elise, L’Oreal Paris Colour Riche Lipcolour Pink Flamingo

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










NARS Cosmetics Fall Colour Collection Audacious Lipstick

Rodin’s ‘Lip Wardrobe, Bobbi Brown Crushed Lip Colorž

Izvor: fashion.hr

(S.P.)

The post Koja nijansa ruža za usne će obilježiti 2022. godinu? appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Trubači na novogodišnjem prijemu SDP-a, predsjedniku Nikšiću odsvirali “Iznad Tešnja…”; Mijatović u društvu

LeBron James zablistao, baš kao i Nikola Jokić o čijem potezu će se pričati