in

“Sram vas bilo” – Marija Šerifović zgrožena božićnim skandalom koji trese Balkan: Stala u njenu odbranu

Slatka-Tajna.Eu

Zvezda Granda Zorana Mićanović proslavila se pesmom “Sikter” koju je za nju napravio njen mentor iz takmičenja Aleksandar Milić Mili, a jedna hrvatska radio stanica pozvala je Zoranu da prepeva svoju pesmu u Božićnom maniru.

Naime, stihovi pesme “Sikter” promenjeni su u praznično izdanje, a ova verzija pesme postala je viralna, te je stigla i do ušiju članice žirija ovog takmičenja Marije Šerifović koja je sudeći po objavi na Instagramu zgrožena novom verzijom pesme.

– Potpuno mi je jasno da nije moj cirkus i da nisu moji majmuni, ali jače je od mene da ovo ne prokomentarišem. Je l moguće da je neko upotrebio svoje vreme trud, inteligenciju i dao maloletnoj osobici da peva: “Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru džeka(visikija), Božić, Božić baj, baj”?! Da li ste vi normalni i sram vas bilo.

Ova verzija teksta šokirala je region:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Svako bi da ima puno poklona pod borovima, ti bi samo žene, a ja čašu digla, ne staješ u oblacima dima. Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru Džeka, da ti budem kao poklon prazan, ovaj Božić biću tvoja kazna. Druge ti se nude, padaju ko zvijezde padalice lude, mene nije briga, ovaj Božić provedi sam sa njima, Božić, Božić – baj, baj – nisi moja tema. Božić, Božić – naj, naj čak i kada nisam trezna – glase stihovi zbog kojih je Šerifovićeva napravila dramu na Instagramu.

 

rpt

srbijadanas.com


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Imamo potpuno i bolesno centraliziranu državu

RIJALITI “BAR” IMA LJUBAVNI PAR: Sofija Una Manić i Ivan Nešković se prepustili strastima