in

PROŠETAO SA MLADOM PARTNERICOM: Za vezu Žarka Radić i Estere Šimek njegova bivša supruga saznala iz medija

Slatka-Tajna.Eu

Glumac i nekadašnja voditeljica njegovog salona prošetali su Zagrebom i prikupili poglede znatiželjnih prolaznika.

Žarko Radić koji ima 71 godinu i Estera Šimek već duži niz godina uživaju u svojoj ljubavnoj priči te se ne libe pojaviti zajedno u javnosti. Zvijezda brojnih serija odabrala je klasičnu mušku kombinaciju te se nije igrao s bojama. Igrao je na sigurnu kartu pa je njegova cjelokupna modna kombinacija bila u zagasitijim bojama, dok se Estera odlučila za crnu.

Podsjetimo, 2013. godine Radić se razveo od svoje supruge Snježane nakon 40 godina braka. Dubrovčanka Snježana ostala je u Bostonu, gdje živi sa svojim sinovima, a slučaj brakorazvodne parnice prepustila je advokatima. Glumac je bivšu suprugu upoznao u Beogradu, gdje je on studirao glumu, a ona arhitekturu.

Davne 1991. godine preselili su se u Kanadu te u njoj proveli deset godina. Nedugo zatim on se vratio u rodni Split i izjavio da su i dalje porodica, unatoč razdvojenosti. No, od 2009. godine priča se da je u vezi s Esterom Šimek.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Otkad je priča o njihovoj ljubavi izašla u medije, glumac gotovo nikad ne govori o privatnom životu. Razlog tome jest poštovanje prema bivšoj supruzi Snježani, koja je za vezu doznala iz medija.

(Express/Story)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Milorad Dodik uzeo mikrofon od poznatog balkanskog pjevača i zapjevao u prepunoj sali

No Nation Fashion, modna priča u koju su utkani snovi, hrabrost i nadanja migranata, nastavlja svoj put