in

Krah braka “Zvezde Granda”: Pjevač se razveo 15 mjeseci nakon vjenčanja

Slatka-Tajna.Eu

Uklonio sve fotografije bivše supruge!

Fatmir Sulejmani, nekadašnji finalista “Zvezda Granda”, razveo se nakon godinu i 3 meseca braka.

Pevač je u izjavi potvrdio da više nije u braku sa Eminom, iako su svi verovali da će zauvek biti zajedno.

– Ne bih davao publicitet tome, ali eto, nismo više zajedno – počeo je Fatmir.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Život ide dalje, nek smo samo zdravi, to je najbitnije – rekao je Sulejmani za “Grand online” i dodao da je ova godina bila turbulentna na privatnom planu, te da se fokusirao na posao i karijeru.

– Posvetio sam se poslu i novim pesmama, a krajem januara idem na američku turneju, posle toga se spremam za letnju sezonu. Kod nas muzičara je sve u krug – istakao je pevač.

Da Emina i Fatmir više nisu u dobrim odnosima svedoči i to što su uklonili zajedničke fotografije sa profila na društvenim mrežama.

Pevač je obrisao sve fotke sa Eminom, čak i one sa venčanja, dok je ona na Instagramu vratila svoje devojačko prezime Bešić.

Podsetimo, par se venčao prošle godine u septembru na ceremoniji koja je bila propraćena svim bosanskim običajima. Pored toga, mladenci su sudnonosno “da” izgovorili u tradicionalnoj nošnji, a pevač je često u intervjuima isticao da je Emina “ljubav njegovog života”.

– Kad sam rekao 6. juna “Moje zauvek”, jedva sam čekao trenutak da to i ispunim. Došao mi je taj dan; jedini za koji sam unapred znao da će mi biti najsrećniji u životu. Moja životna saputnice, ti – koja najlepše voliš, život je pred nama. Imaću vremena da ti pokažem koliko te volim i biću spreman za svu tvoju ljubav koju mi daješ – poručio je Fatmir na dan venčanja, uz objavljene fotografije na svom profilu.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAPAST IZ TAME – Epizoda 2 | Osveta Vučića | 2. deo serije

Mozzart podržao banjalučki KK Rookie