in

BILO MI JE ZADOVOLJSTVO RADITI SA NJIM: Jovana Stojiljković o scenama sa dečkom Goranom Bogdanom

Slatka-Tajna.Eu

Glumicu Jovana Stojiljković publika gleda    u novoj seriji “Područje bez signala”, a partner nakon “Senki nad Balkanom”, ponovo joj je dečko Goran Bogdan.

Bilo je to jedno od najlepših snimanja u mojoj karijeri- rekla je glumica,  a prisjetila se i dana provedenih u Gospiću i Dugoj Resi.

Radili smo od jutra do večeri, pa nisam stigla puno da razgledam, osim što sam jedan dan otišla do Tesline rodne kuće. Ekipa je bila sjajna, brzo su me prihvatili i učinili da se osjećam kao kod kuće. A u ekipi serijala, snimljenog prema istoimenom romanu Roberta Perišića-, istakla je Jovana.

Jovani je srcu najdraži dečko Goran Bogdan. Iako su u ljubavnoj vezi od 2017, nakon što su se upoznali na snimanju  serije “Senke nad Balkanom”, to je bio jedini put da su zajedno glumili – sve do “Područja bez signala”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku-Nemamo sada puno zajedničkih scena, ali bilo mi je veliko zadovoljstvo opet s njim da snimam jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Prijatno mi je jer osjećam njegovo povjerenje-  otkrila je Jovana.

(Express/ Večernji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TUŽILAŠTVO ‘ČEŠLJA’ TUZLANSKE INSTITUCIJE: Da li je bilo zapošljavanja s nevažećim dokumentima?

Sarajevogas: Od 1. januara veća cijena gasa za potrošače u KS