in

POLA GODINE JE BILO DOBRO,DRUGA POLOVINA ZA ZABORAV: Mirza Selimović nije ostvario svoje ciljeve

Slatka-Tajna.Eu

Kada sumira godinu na izmaku Mirza Selimović kaže da je uprkos pandemiji koronavirusa, ipak bila plodonosna za njega.Kako nije od onih pjevača koji kukaju, tako mu ni prošlogodišnja najluđa noć koju je proveo u kući, nije teško pala, mada priznaje da u prvi mah nije znao kako da se ponaša.

-Navikao sam da radim za doček. Prošle godine sam imao slobodno jer se nije radilo i vjerujte mi da nisam znao kako da se ponašam. Petnaest godina sam negdje uvijek pejvao, pa je bilo malo čudno što sam kući i što nemam obaveze . Ali ne pada mi teško kad radim, da mi teško pada onda bi se zapitao da li da se bavim ovim poslom – rekao je Mirza  i osvrnuo se na godinu koja je na izmaku.Budući da njegova karijera ide savršenim tokom, ne krije da mu je krivo što u ovoj godini nije ostvario sve zacrtane ciljeve.

– Kad sagledam cijelu godinu, pola je bilo dobro, a pola je palo u zaborav. Ali znaš kako, uvijek gledam da izvlačim samo najbolje iz svega, tako da je bilo nekih lijepih pjesama, lijepih druženja, snimanja – istakao je Mirza i otkrio šta to nije uspio da uradi u 2021.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Nisam izbacio album koji sam planirao i sto posto ću u narednoj godini to i uraditi – s osmijehom zaključuje.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Poslodavci iz USK-a upozorili na posljedice najavljenog poskupljenja struje

Pojavio se snimak kako reanimiraju Baku Praseta, oglasio se: “Nisam imao nesreću” (VIDEO)