in

Merhamet dijelio pakete u HNŽ-u, električni šporeti ugroženim u poplavama / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Merhamet dijelio pakete u HNŽ-u, električni šporeti ugroženim u poplavama 

Regionalni odbor “Merhameta” Mostar tijekom čitavog prosinca provodio je zimsku akciju podjele prehrambenih paketa socijalno ugroženim porodicama na području Hercegovačko-neretvanske županije.

“U suradnji s Osnovnim odborima u Mostaru, Konjicu, Jablanici i Prozoru, uspješno smo realizirali distribuciju i podjelu više od 200 prehrambenih paketa. Također, dostavili smo 40 paketa za obitelji u potrebi za područje Tomislavgrada. U idućim danima našu akciju nastavljamo na području Čapljine i Stoca”, izjavio je Adnin Hasić, direktor Regionalnog odbora “Merhameta” Mostar.

Regionalni odbor “Merhameta” Mostar je početkom prosinca, u suradnji sa Sjedištem HO “Merhamet” MDD, u Konjicu i Jablanici, podijelio 20 električnih šporeta i velike prehrambene pakete za obitelji čiji su domovi stradali tijekom nedavnih poplava na tom području. Ovu značajnu i vrijednu pomoć osigurao je “Merhamet” Švedske.

“Zahvaljujemo se svim gospodarstvenicima, institucijama i pojedincima koji su prepoznali naš rad te nas na tom putu podržavaju. ‘Merhamet’ na području Hercegovine nastavlja misiju dobročinstva i nadamo se da ćemo u 2022. godini svi biti još uspješniji na svim poljima, pa tako i u borbi protiv siromaštva”, kazao je Hasić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Foto: PR / Merhamet dijelio pakete u HNŽ-u, električni šporeti ugroženim u poplavama 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Goran Sablić više nije trener Sarajeva

Imamo potpuno i bolesno centraliziranu državu