in

Keba stavio tačku na tračeve o sumljivom zanimanju njegove kćerke

Slatka-Tajna.Eu

Nataša Kojić, kćerka Dragana Kojića Kebe, 2001. godina nastupala je na Beoviziji sa pjesmom “Sanjalica”, a do 2008. godine, kada je otišla u Ameriku, objavila je tri albuma.

Taša je dobila stipendiju za Berkli, muzički koledž, i otišla u Sjevernu Ameriku, tačnije Los Anđeles, a detalji o njenom školovanju su i do danas nepoznanica, osim da ima diplomu čuvenog koledža iz Bostona.

Naime, Nataša se tada prijavila u emisiju koja se u Kanadi i Americi prikazuje pod nazivom “Milioner mečmejker”. Sve ostalo preuzima agencija, koja odabrane kandidate dovodi pred kamere i tada žiri bira najbolje za bogate klijente, pošto oni zbog obaveza nemaju vremena da sebi sami traže partnera. Tako se i Taša našla u šouu, međutim, nju je tročlana komisija tada ismijala, što zbog godina, što zbog izgleda.

– Ti si pop pjevačica i imaš 29 godina? – pitala ju je žena koja vodi agenciju. Kebina mezimica je potvrdila, a žena ju je s čuđenjem pogledala i nastavila:

– A koliko dugo već imaš 29? – Baš u tom trenutku je mladić, član žirija, postavio pitanje koliko dugo je pop pjevačica, na šta je Taša odgovorila: Od svoje osamnaeste godine – pa je ispalo da je rekla da od 18. godine ima 29 godina!

– Ako ona ima 29, ja volim va.inu! – dodao je na kraju muškarac koji je bio treći član žirija, a iz te njegove rečenice se moglo zaključiti da je gej. Osim što je doživjela da joj se podsmijavaju, Nataša je ostala praznih ruku. Nije se dočepala svog milionera, veoma zgodnog doktora po imenu Teo Kousouli. On je završio s nekom drugom, a Nataša je krenula u nove pohode. Pojavljivala se u raznim filmovima kao epizodista ili statista, sanjajući o svom “američkom snu”.

Kako su mediji pisali, Srbiju navodno nije posjetila više od deceniju zbog statusa azilanta u postupku koji ima u Americi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuI dok su brojni pomislili da se Kebina nasljednica bavi nekim sumnjivim poslom, on je riješio da stavi tačku na takve glasine.

– Mojoj kćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja kćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista. Prije nekoliko godina je učestvovala u rijaliti programu “Milioner mačmejker”. To je zabavna, duhovita emisija, a po Srbiji u medijima kažu da se moja kćerka prodaje za pare – ispričao je Keba.

Taša trenutno komponuje muziku za filmove i serije, a promijenila je i svoj fizički izgled i postala brineta, ali i tijelo dovela do savršenstva.

(express/alo)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

LEJLA PILJEVIĆ predstavlja instrumentalnu numeru! – Hayat Production

Krstajićev gaf u Izraelu nazvali “sramotno smiješnim”