in

JELENA ROZGA: Imam problema sa srcem – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Rozga je prekinula dugu medijsku šutnju te u prvom intervjuu nakon objavljivanja pjesme „Ti i ja“ progovorila o ljubavi, karijeri i zdravlju.

Rozga je otkrila da je tokom pandemije napokon naučila reći ne i da ju je na to prisililo njeno zdravstveno stanje. Otkrila je da joj je Hashimoto pojeo štitnjaču.

Više nisam u velikom stresu. Neću juriti, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnjačom i to više ne krijem. Štitnjaču apsolutno više nemam i sad sam rekla: ‘E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam – rekla je Rozga za RTL.

Rozga je ispričala da mirnije spava otkako je manijaka koji ju je uhodio stigla sudska kazna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mislim da ću jedno duže vrijeme gledati iza leđa i okretati glavu kad budem šetala i preko dana i navečer sa svojom psićem. Nije svejedno kad živiš sam – priznala je.

U novoj godini si želi samo zdravlje.

Samo zdravlje. Zdravlje je na prvom mjestu i to sve više cijenim, pogotovo kad imam tih svojih problemčića. Tako da – samo zdravlje, sve drugo će doći – zaključila je.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hiljade ispovijesti o nasilju preplavile mreže

Horoskop kaže da će 2022. godina biti loša za ova tri znaka