in

TAMARA MILUTINOVIĆ JE BUDUĆA ŽENA FUDBALERA: Ako bude bilo svadbe, moj tata će preplakati

Slatka-Tajna.Eu

Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić, koji trenutno igra za fudbalski klub Rubin iz Kazanja u Rusiji, više ne kriju svoju ljubavnu vezu od očiju javnosti.

Popularna folk pjevačica, nakon turbulentnog perioda kada je ljubavni život u pitanju, napokon uživa u vezi sa sportistom, a zajedničko vrijeme najčešće provode tako što putuju svijetom i uživaju na različitim destinacijama.

Tamara priča o njihovom odnosu, kao i o upoznavanju aktuelnog partnera s roditeljima. Pored toga otkrila nam je i koliko je ova ljubav uticala na njenu muzičku karijeru.

– Ne volim da pričam o svom privatnom životu, vidjeli ste sve na mom Instagramu. Lijepo mi je, uživam, to se  vidi i na meni i po prvi put u životu ne krijem svoju emotivnu vezu – bila je iskrena Tamara, pa nam je otkrila da li je ovo ljubav za sva vremena?

– Da li je to prava ljubav ili nije, ne mogu da znam, mogu samo da osjećam i rekla bih da jeste – dodala je ona, i prokomentarisala da li će joj smetati epitet „žena fudbalera“.

– Neće mi smetati ako me budu nazivali ženom ili djevojkom fudbalera, to ne smatram prozivkom. Za nas pjevačice važi to pravilo da se fudbaleri lijepe za nas, ali ja to gledam s druge strane, i oni su kao i mi javne ličnosti, često se srećemo po nekim skupovima. Mislim da se tome baš daje mnogo na važnosti, a ne znam da li bi tako bilo da su pjevačica i advokat u vezi? Činjenica je ta da sam ja uvijek bežala od fudbalera, ali eto stigao me je, bio je brži – priča kroz smijeh Milutinovićeva, i dodaje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Moji roditelji su Darka prihvatili fenomenalno, sretni su zbog naše veze. Mislim da oni još uvijek ne žele da se ja udam, teško im je jer nisu navikli da nisam s njima, ali ako bude bilo svadbe, moj tata će preplakati – objašnjava pjevačica, i dodaje šta je od svog partnera naučila.

– Naučila sam dosta stvari kada je fudbal u pitanju, doskoro nisam ništa znala o tome, a sada znam sve i mogu da držim časove. Još uvijek ne znam da šutnem loptu, ali nisam ni pokušala – otkrila je Tamara, i priznala da sada ide i na utakmice.

Na polju njene karijere trenutno se dešava mala pauza, što zbog ljubavi, što zbog pandemije koja je i dalje u toku, a pjevačica naglašava da nije zbog dečka zapostavila pjevanje.

– Nisam zbog ljubavi zapostavila karijeru, već jednostavno ova situacija oko korone me je baš poremetila, sve je spremno i čekam pogodan momenat da izbacim nove pjesme. Spremne su dvije nove numere, jedna je čak duetska. Iako mnogi očekuju da će to biti s Aleksandrom Mladenovć, moram vam otkriti da je u pitanju kolega – zaključila je Tamara.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PJEVAČICA JE OPET ZALJUBLJENA: S kim se to ljubi Selma Bajrami?

Igrao je za Inter protiv Torina, a za to vrijeme su mu iz kuće odnijeli pravo bogatstvo