in

Pa ovo prelazi sve granice: Jeste li vidjeli koliko platu Liverpool želi dati Salahu?

Slatka-Tajna.Eu


Astronomska cifra


Neosporno je da je Mohamed Salah godinama jedan od najboljig igrača Liverpoola.



Član Redsa je od 2017. godine kada je stigao iz Rome, a s timom s Anfielda uspio je postati prvak Engleske i prvak Evrope.

Ugovor s Liverpoolom ističe mu na ljeto 2023. godine, no prema informacijama koje donosi ESPN, oni odmah žele da ga produže i sjajnog Egipćanina što duže zadrže u svojim redovima.

Iz istog izvora saznajemo da je Liverpool spreman ponuditi platu od čak 592 hiljade eura sedmično, što je oko 31 milion eura na godišnjem nivou. Tako bi Salah postao jedan od najplaćenijih fudbalera svijeta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ove sezone Salah također igra u sjajnoj formi i na 24 utakmica u dresu Redsa postigao je 22 gola uz devet asistencija i trenutno je prvi strijelac i asistent engleskog Premiershipa gdje je njegov Liverpool u borbi za titulu s Manchester Cityjem.

Građani nakon 18 kola imaju tri boda više od Redsa, te danas igraju utakmicu protiv Leicestera, dok je meč Liverpoola i Leedsa odgođen zbog koronavirusa.

Inače, Salah je titulu s Liverpoolom u Engleskoj osvojio 2020. godine, a prvak je bio i 2015. godine kada je nosio dres Chelseaja. Vidjet ćemo da li je vrijeme došlo i za novu titulu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Stereotipna vizija Balkana / Bljesak.info

Narednih dana u BiH oblačno vrijeme sa kišom, susnježicom i snijegom