in

Ovako danas izgleda milioner iz Severininog po*nića: Snimao se sa njom tokom se*sa na jahti, a evo gdje je sada viđen

Slatka-Tajna.Eu

Severinu Vučković proslavio je porno snimak sa biznismenom Milanom Lučićem koji je 2004. godine ugledao svetlost dana. Nakon seks skandala, ovaj milioner se na neko vreme povukao iz javnog života. Juče je uslikan u Zagrebu nakon što je izašao iz crkve. Ako je suditi po fotografiji, Lučiću prija praznična idila jer je bio veseo i nasmejan. On je važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca.

U trenutku kada je eksplicitan video došao do medija, pevačica je bila verena za Srećka Vargeka, sa kojim je raskinula nekoliko meseci kasnije.

Severina i Lučić su vezu započeli 2000. godine, a biznismen je prema pevačici bio veoma galantan. Ona je do njega dobijala skupocene poklone, a pisalo se da je dobila čak i konja, kojeg je kasnije prodala.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mediji su pisali da je Lučić, navodno, sa Severinom varao trudnu suprugu, koja mu je to oprostila i sa kojom je i danas u braku. Njih dvoje su, kako se pisalo, raskinuo nakon što se Lučićeva žena porodila i kada je Severina shvatila da on neće napustiti porodicu.

Lučić je 2017. godine bio akter još jednog skandala. On je sa još nekoliko osoba uhapšen u akciji Uskoka zbog sumnje da su višegodišnjim malverzacijama bespravno pribavili nekoliko miliona evra iz firmi u stečaju. Biznismen je, kako su navodili mediji, svoju firmu doveo u stečaj, a stečajni upravnik s kojim je imao dogovor omogućio mu je da preko druge firme izvuče vrednu nekretninu iz stečajne mase, da je odmah proda jednom trgovačkom lancu i zaradi višemilionski iznos.

Kurir

Foto: Josip Regović, Pixsell


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dnevnik u 19: Zašto Orban pomaže Dodiku?

JASMIN MALKOČEVIĆ PRIJE SMRTI SNIMIO VIDEO: Samo je duša ostala