in

IMALE SU SVE ŠTO U ŽIVOTU MOŽETE POŽELJETI: Slavne dame koje su dotakle dno zbog svojih borbi s ovisnošću

Slatka-Tajna.Eu

U svijetu slavnih eksperimentiranje s drogama prije je pravilo nego izuzetak, a dok se oni pametniji klone poroka, velik broj ih poklekne te im uskoro sve drugo prestaje biti važno.

They tried to make me go to rehab, but I said, ‘No, no, no’ – pjevala je Amy Winehouse koja je zbog teških ovisnosti izgubila život u dobi od 27 godina.

– Sama je odlučivala hoće li konzumirati drogu ili ne. Zapravo je bila vrlo jaka i neovisna – rekao je njen bivši suprug Blake te ističe da droga nije predstavljala njen glavni problem, već alkohol.

Pronađena je mrtva u svom stanu u Kamdenu 2011. godine nekoliko sedmica nakon posljednjeg koncerta u Beogradu. Nalazi su potvrdili da je pjevačica umrla od trovanja alkoholom.

Film ‘Zamka za roditelje’ lansirao je Lindsay Lohan u pravu dječju filmsku zvijezdu, i najavio da je pred njom sjajna glumačka karijera, koju su kasnije u drugi plan gurnuli njeni brojni incidenti i borba s ovisnošću.

Nekad je bila omiljeno lice tinejdžerskih filmova, a karijera joj je završila i prije njene 30 godine. Redovno je bila na sudu zbog vožnji u alkoholisanom stanju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ipak, na kraju se uspjela izvući te je danas u sretnoj vezi sa Baderom Shammasom.

Pjevačicu Whitney Houston još je kao tinejdžerku s drogom upoznao vlastiti brat. Ovisnost se nastavila u vezi s Bobijem Braunom (Bobby Brown), r’n’b pjevačem i njenim prvi mužem.

– Previše smo pili i drogirali se. Stalno smo se svađali, a voljeli smo se još više – objasnio je Bobby svojevremeno.

– Očistio sam se puno prije nje – već smo se razveli. Bila je snažna žena. Doista se borila da spasi vlastiti život. U to sam vrijeme imao snage za sebe – budući da sam bio ovisnik, trebao sam se spasiti kako bih mogao spasiti nekoga drugog… Nažalost, rastali smo se dok sam pokušavao pronaći sebe – prisjetio se njihovog razvoda.

Houston je umrla u 48. godini života. U trenutku smrti u njenom organizmu je pronađen kokain.

Drew Barrymore se počela drogirati jako rano, imala je tek devet godina kada je počela pušiti cigarete, a nakon tog je sve išlo samo gore i gore. Do trinaeste godine bila je alkoholičarka i redovno se drogirala kokainom, a već je tada jednom bila na rehabilitaciji. Do petnaeste godine se uspjela skinuti s droge i od tada je njena karijera poznate glumice procvala.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PREMINUO ČUVENI GRČKI POLITIČAR: Radovan Karadžić ga molio iz Haga da svjedoči u njegovu korist, ali je uslijedio HLADAN TUŠ za zločinca

PJEVAČICA IMALA SAOBRAĆAJKU: Indy slupala Audi