in

Goca Božinovska: Nisam gledala Zvezde Granda otkako je došla Ceca, Karleušini stavovi su mi se sviđali

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Goca Božinovska uživa u odgajanju unuka, o kom je pričala sa puno ljubavi, a otkrila je da nije gledala Zvezde Granda otkako je Ceca Ražnatović u žiriju.

– Unuk mi je divna beba, bukvalo ga ne čuješ, samo se smije ili spava. Cijelu noć spava, ne budi se, tako da je milina jedna sa njim. Sad krenuli zubići da rastu, pa imamo malo muka. Ja snajki i sinu uskočim ujutru, oni vole da spavaju, a ja pošto sam budna već od pola 7, nahranim ga, presvučem, igramo se, pa onda Mirko i Bojana kad ustanu, preuzmu ga sređenog. Nekad kad im dođu prijatelji, pa djeca hoće da se opuste, pričaju, onda ga ja uzmem kod sebe. Ili ako idu negdje, spuste ga kod mene. Imamo naše igrice, družimo se. Uigrana smo ekipa – rekla je Goca.

– Mirko je super. Tako je fin, divan i muži otac. Ma, milina jedna. Gledam ga koliko je pažljiv i puno mi je srce – rekla je Goca pa otkrila da li i Mirka i dalje “jure” djevojke.

– Ma kakvi. Baš je posvećen porodici. Sad, da li je nekima ostao želja ili tiha patnja, to ne znam, ali ovako je fokusiran na kuću, ženu i dijete. Pa, i kad je bio mlad, ako ima jednu djevojku, samo je sa njom. Ne znam koliko da obigravaju oko njega. Ali, takav je bio, lavčina, drug, kavaljer, nije nikad bio stipsa, dobrica sa manirima i lako mu je bilo da osvoji djevojku. Ali, to je sve prošlost – rekla je Goca.

Pjevačica se pohvalila da je ranije dobijala ogroman bakšiš, te da je jednom prilikom nakon tri večeri zaradila za stan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ja sam ludački radila. Mali broj koleginica je radio mojim tempom, čak i po dva nastupa dnevno. Dok sam radila pametno sam i štedjela, pa mogu da odmaram kad hoću. Na romskim svadbama ranije je bilo puno bakšiša, nakita, ma čega sve nije bilo – rekla je Goca za Svet i dodala:

– Neke gazde su završile po zatvorima, neke su poslove dale djeci, koja sad preferiraju drugu muziku. Sjećam se da su veselja trajala i po tri dana, vratiš se u Beograd i kupiš stan tim parama. Garderoba i tako te sitnice se ne računaju. Iskreno, baš je bilo puno para. Muški se radilo, a muški se i zarađivalo. Ja mislim da se takvo vrijeme nikad neće vratiti.

Pjevačica je zatim otkrila i da ne gleda Zvezde Granda otkako je u žiri došla njena koleginica Ceca Ražnatović.

– Ranije sam baš gledala, otkako mi se unuk rodio, nešto i ne stižem. Mislim da bih bila dobro osvježenje tamo. Sa Marijom i Viki imam isto razmišljanje i stav. Mada i Karleuša dok je bila i njeni stavovi su mi bili dobri baš. Nisam gledala otkako je Ceca je došla, ali smo dosta slične ovako, realne smo žene, pa vjerujem da ne bi bilo nesuglasica ni oko žiriranja, mada nikad se ne zna. To je rijaliti na drugi način. Narod voli svađe – rekla je Goca.

Izvor: Telegraf.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kalorične i jake: Torte idealne za hladne dane

Nesuđeni golman “Zmajeva”: Jedva sam čekao doći u Bosnu