in

Božić s Dinamom: Luka Menalo otkrio šta bi za ovaj praznik poklonio Ameru Gojaku

Slatka-Tajna.Eu

Bh. reprezentativci u Dinamu

Vjernici katolične vjeroispovijesti danas obilježavaju Božić.




E. Ganibegović


Foto: Screenshot



GNK Dinamo Zagreb je na svom YouTube kanalu objavio video pod nazivom “BOŽIĆ S DINAMOM | Što bi Marko Tolić i Luka Menalo poklonili suigračima za Božić?”.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

U tom videozapisu dva navedena fudbalera izvlačila su papiriće na kojima su bila imena njihovih saigrača, te govorili šta bi kome kupili za ovaj praznik.

Interesantno je bilo vidjeti kada je jedan bh. reprezentativac izvukao drugog, odnosno kada je Luka Menalo izvukao papirić s imenom Amera Gojaka.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Šta bih Goji kupio? Goji bih kupio… Stvarno ne znam. Dres s brojem 10. Toliko ga obožava ga ga ne skida nikada. Kad god ima priliku obuče ga”, rekao je Menalo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ova Lukina priča ima smisla, s obzirom na to da smo se imali priliku nekoliko puta uvjeriti da Gojak “zgrabi” desetku u reprezentaciji kad god nema Miralema Pjanića, dok u Dinamu nosi dres s brojem osam.

Menalo je ove sezone odigrao 29 utakmica za Dinamo u svim takmičenjima na kojima je postigao pet pogodaka uz dvije asistencije.

Što se Gojaka tiče, čini se da se vraća u pravu formu. On je na 26 utakmica u svim takmičenjima postigao dva pogotka uz dvije asistencije.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Gadget za praćenje kvalitete zraka u zatvorenom prostoru

Državljanin BiH divljao na austrijskom auto-putu, vozio 237 km/h, prošao pored patrole vozeći 100 km/h više od dozvoljenog…