in

Željko Samardžić o supruzi: “Kada bi je svi gledali mojim očima bila bi najljepša na svijetu”

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Željko Samardžić govorio je o momentu kada je upoznao svoju sadašnju suprugu i otkrio na koji način je uspio da je osvoji, ali i zadrži pune 44 godine.
S obzirom na to da korona virus ne jenjava, opšte je poznato da je muzička branša možda ponajviše pogođena ovom pandemijom. Na pitanje kako se sa tim bori, Samardžić kaže:

„Ja sam na vrijeme razmišljao o periodu kada će mi godine sve manje dozvoljavati pjevanje, to vrijeme se poklopilo sa pandemijom. Od oktobra mjeseca sam penzioner, imam svoju penziju koja mi je dovoljna. Supruga Maja i ja nemamo neke posebne prohtjeve. Živimo skroman život, ali dostojan svih onih koji pristojno žive, što bih svima poželio. Nažalost, nisam ja jedini koji je zarađivao od mojih koncerata. Tu su i instrumentalisti, muzičari, ljudi koji se bave rasvjetom, kablovima… Velika mi je radost kad im javljam za koncert, vjerujem da ih ta vijest često obraduje više nego mene“, rekao je Samardžić za Blic.

Sa suprugom Majom je u braku duge 44 godine, pa je otkrio tajnu za opstanak zajednice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Bitan je balans, ko je u trenutku raspoloženiji taj popusti, nekad ona, nekad ja. Među nama vlada veliko prijateljstvo prije svega, povjerenje i ljubav”, otkriva pjevač i priseća se čime ga je supruga osvojila:

“Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pjevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspio sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu. Kada bi je svi gledali mojim očima bila bi najlepša na svijetu.”

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Igokea M:tel gostuje kod Krke: Trijumfalno završiti godinu

NASA-in revolucionarni teleskop kreće put svemira