in

Stoju operacije umalo koštale života: Ljekari su se 10 sati borili da je povrate, pjevačicin muž nije znao šta će od muke

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Stojanka Novaković Stoja potpuno se transformisala na jednoj klinici u Turskoj gdje se podvrgla raznim korekcijama lica i tijela.

Naime, kako se navodi ona je uradila liposukciju, ali i zategla lice i ispeglala bore. Iako je postigla željeni izgled, Stoja je prošla kroz pakao zbog operacija.

Sada je njena prijateljica ispričala za Star da su se pjevačici navodno deset sati borili za život.

– Stoja godinu dana razmišlja o liposukciji. Raspitivala se gdje je najbolja klinika, kako to sve teče, kakav je oporavak i neko joj je rekao za tu kliniku u Turskoj. Ona je prije dva mjeseca otišla tamo, uradila sve potrebne analize i zakazala operaciju. Ljekari su je posavjetovali da joj prvo urade lice, i tako je i bilo, zategla ga je i stvarno izgleda savršeno. E, agonija kreće kada je na red došla liposukcija.

– Ne znam šta se tačno iskomplikovalo, Stoja se nakon anestezije nije budila. Deset sati je bila u komi, pakao pravi je prošla. Njen muž Igor nije znao šta će od muke, čovjek je za nedjelju dana smršao osam kila. Ljekari su bukvalno 10 sati pokušavali da probude Stoju i da joj spasu život. Kada su uspjeli da je probude, saopštili su njenom mužu da će još sedam dana ležati u bolnici, jer ima nepodnošljive bolove. Ma, jedva se oporavila od svega. A, sve kako bi izgledala kao majka Kim Kardašijan, Kris Džener – rekla je Stojina drugarica, a pjevačica je izjavila:

– Uradila sam to jer sam htjela da budem riba. Boljelo je, oporavak je bio mnogo težak. Ne bih o cifri, ali tu je negdje oko 100.000 eura sve koštalo. Imala sam tri medicinske sestre u sobi koje su bile 24 sata uz mene – rekla je folkerka.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Christmas marked at Sarajevo Cathedral with holy mass and sermon

Film “Deset u pola” premijerno u novogodišnjoj noći na Moja TV