in

Kordić posjetio medicinske djelatnike Covid bolnice / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Grada Mostara dr. Mario Kordić posjetio je danas Covid bolnicu gdje se susreo s voditeljicom dr. Svjetlanom Grgić. Gradonačelnik Kordić naglasio je posebnu zahvalnost za napore koje svi djelatnici već dvije godine ulažu u borbi protiv Covida.

Foto: Bljesak.info / Kordić posjetio medicinske djelatnike Covid bolnice

Profesorica Grgić naglasila je kako je Mostar po rezultatima i uspješnosti izuzetan ako se uspoređuju rezultati ostatka države i regije. Naglašena je izvrsna suradnja svih razina u gradu i Županiji tijekom protekle dvije godine.

Gradonačelnik Kordić također je posjetio Covid ambulantu, gdje se susreo s dr. Kristinom Bevanda, ravnateljicom Doma zdravlja Mostar, koja je upoznala s trenutnim stanjem u ambulanti. Zajedno su obišli i bolesnike koji su trenutno na liječenju.

Foto: Bljesak.info / Kordić posjetio medicinske djelatnike Covid bolnice

Gradonačelnik Kordić još jednom je naglasio značaj i ulogu medicinskih djelatnika za cjelokupnu društvenu zajednicu i zahvalio na svemu što čine nesebično dajući svoje znanje i energiju.

Foto: Bljesak.info / Kordić posjetio medicinske djelatnike Covid bolnice

I u povodu predstojećih blagdana gradonačelnik je pozvao sve žitelje da budu odgovorni i da na taj način daju svoj doprinos te pomognu u borbi protiv pandemije.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bosnia’s FM condemns Orban’s statements on BiH Muslims in letter to EU High Rep

Cijena gasa u padu – Business Magazine