in

BH brend Kolmix halal certificiran

Slatka-Tajna.Eu

Nakon uspješnog procesa certificiranja, Kolmix je dobio HALAL certifikat, kojim se potvrđuje implementacija halal standarda u procesima pripreme, proizvodnje i skladištenja naših proizvoda.

HALAL standard je pored standardnih testova kvalitete proizvoda još jedan bitan dokaz kvalitetnog i sigurnog proizvoda.

“Želimo napomenuti da, osim HALAL certifikata, firma Kolmix d.o.o. od 2013. godine uspješno brani i IFS certifikat kojim se dokazuje najveći standard kvaliteta u proizvodnji prehrambenih proizvoda.
Ovim novim HALAL certifikatom smo opet željeli da damo do znanja kupcima u BiH i šire, da mislimo na njihove zahtjeve i potrebe, te da nam je sigurnost i kvaliteta hrane, kao i zadovoljstvo naših kupaca, na prvom mjestu“ rekli su iz kompanije Kolmix.

Halal certificiranjem kompanije Kolmix proširena je paleta i ponuda halal proizvoda.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Potrošačima je dostupno 19 novih halal certificiranih proizvoda koji se koriste u pripremi jela. Značaj halal certificianja ovakve vrste kompanije ogleda se u tome što ovakvi proizvode imaju široku upotrebu, pogotov kada govorimo o segmentu pripreme jela. Ovim se olakšava potrošačima da u pripremi jela koriste halal certificirane namirnice, od početka do kraja. U narednom periodu planirano je proširenje liste halal certificiranih proizvoda“ ,rekao je direktor Agencije za halal certificiranje mr. Damir Alihodžić

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

JELENA KARLEUŠA: Ne boji se zime

Poraz Atlante u Njujorku, Bogdanović ubacio osam poena