in

ŽELIM DA SE ZALJUBIM: Tijana Milnetijević skromna

Slatka-Tajna.Eu

Poslije godinu dana pauze zbog pandemije pjevači će konačno praznike provesti radno, a tome se posebno raduje Tijana Milentijević.

– Za Novu godinu sam prosto nekako navikla da mi je od petnaeste godine radna i da nikada nisam kod kuće– rekla je pjevačica.

Kako mnogima nije bila sjajna, Tijana će prethodnu godinu pamtiti isključivo po lijepim stvarima.

– Kao i svake godine uvijek ima i lijepih i ružnih stvari, ali hvala Bogu da je bilo više lijepih ove godine. Nešto zaista predivno je to da je pjesma “Kako ostaviti lava” super prošla, svi ljudi pjevaju sa mnom zajedno na nastupima-sumirala je Tijana prethodnu godinu koja je za nju bila veoma uspješna kada je riječ o karijeri, ali ipak ima nekoliko želja i za ovu predstojeću.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Osim zdravlja i uspjeha na poslovnom planu priznaje da joj je velika želja da pronađe svoju ljubav, te radi sreće u pronalaženju onog pravog praktikuje neke rituale u novogišnjoj noći.

Iskreno najveća želja mi je da bude još mnogo dobrih projekata i da budem zdrava, to je prije svega, a onda će doći valjda i da se zaljubim ponovo. Od prije par godina stvarno uvijek za Novu godinu nosim crveni veš, mada se nekad desi i da slučajno imam. To je jedino nešto našta baš obraćam pažnju- otkrila je.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Skrenuo pažnju na sebe: Debitovao je za BiH u Americi, a sada slijedi transfer karijere?

‘DAJ, `LJEBA TI, SKINI SE VIŠE…’: Žestoke reakcije nakon riječi Bakira Izetbegovića, Borenović nikad oštriji, oglasio se i Vukanović…