in

Skrenuo pažnju na sebe: Debitovao je za BiH u Americi, a sada slijedi transfer karijere?

Slatka-Tajna.Eu


Žele ga u Erediviziji


Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine prije pet dana je u Carsonu odigrala prijateljski meč protiv SAD i poražena je s 1:0.



Reprezentaciju su sačinjavali igrači iz Premijer lige BiH, a svoj debi upisao je golman Borca Nikola Ćetković (19), koji je branio u prvom poluvremenu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Istakao se s nekoliko dobrih intervencija, a sada nam stiže vijest da bi Ćetković mogao napraviti sjajan transfer i to u holandski Willem II.

“Imam ugovor sa Borcem i mislima sam samo u ovom klubu. Saznao sam da postoji interesovanje iz inostranstva, ali to je na ljudima iz kluba, moje je da treniram i radim ono što traži stručni štab”, rekao je Ćetković za Srpskainfo koja je i donijela ovu vijest i dodao:

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Slijede nam teške i zahtjevne pripreme tokom kojih moramo da budemo maksimalno posvećeni kako bi spremni dočekali nastavak sezone. Ne želimo da nam se ponove utakmice iz prvog dijela sezone kada smo gubili bodove protiv ekipa koje su slabijeg kvaliteta.”

Podsjetimo, Ćetković je od ljeta ove godine član Borca u koji je stigao iz banjalučkog Željezničara.

Izborio se za svoju poziciju u prvom timu prvaka BiH i branio je na 10 utakmica u Premijer ligi. Na tri utakmice je sačuvao mrežu, a upisao je i jednu asistenciju.

U mlađim selekcijama reprezentacije Bosne i Hercegovine upisao je ukupno 23 nastupa. 

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Karfiol u kremastom umaku od cheddara i mozzarelle

ŽELIM DA SE ZALJUBIM: Tijana Milnetijević skromna