in

Neda Ukraden zavela Moku Slavnića: Upoznali se u junu i odmah sijevnule varnice

Slatka-Tajna.Eu

Neda Ukraden zavela je košarkašku legendu Zorana Moku Slavnića. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, ekscentrični genije, kako su ga svojevremeno nazivali Španci, i muzička pop diva upoznali su se na nesvakidašnji način.

Ona je ljetos gostovala u jednoj emisiji na televiziji, gdje je otkrila da je savršeni tip njenog muškarca šarmantan, obrazovan i zabavan čovjek. Nakon toga je uslijedio poziv koji se ne odbija, a koji ona nije očekivala. S druge strane žice bio je Moka, koji je u javnosti poznat kao beogradski šmeker i mangup koji je osvajao najljepše žene. Neda je bila oduševljena.

Njihovo poznanstvo desilo se početkom juna. Odmah ga je pozvala na promociju njenog novog albuma. Slavnić je prihvatio poziv i došao da je ispoštuje i tu su sijevnule prve varnice među njima. Zajedno su otpjevali njen veliki hit “Zora je”, što je oduševilo prisutne. Još tada su krenule priče da među njima ima nešto više od prijateljstva, a viđeni su kako uživaju u beogradskim restoranima. Prema riječima našeg sagovornika, koji je dobro upućen u život proslavljenog sportiste, Slavnić četiri mjeseca ne živi sa suprugom, a i Neda je odavno slobodna žena. Međusobno se cijene i poštuju, ali o svom odnosu ne žele da govore u javnosti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ovim povodom najprije smo pozvali Slavnića, koji je ostao kavaljer i nije želio da otkriva detalje njihovog odnosa.

– Nema veze sa emotivnim životom. Bio sam počastvovan da budem na Nedinoj promociji novog CD. Neda me je pozvala i tu se završava svaki naš dalji kontakt. Ovu izjavu dajem zbog Nede, da njoj ne bude narušen bilo koji emotivni status ako je u njemu – rekao je Slavnić.

Kada smo pozvali Nedu, ona se slatko nasmijala i poručila:

– Uz sve poštovanje naše cijenjene nekadašnje košarkaške legende gospodina Slavnića, mogu da kažem da mi nismo u vezi, a možda mi vi nagovještavate nešto za Novu godinu. On je jako simpatičan i drag čovjek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što mogu da vam kažem – rekla je Neda.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Za Aerodrom u Bihaću pet miliona KM

Igor Stojanović poklopio Milorada Dodika, odgovorio mu je kratkom i jasnom porukom…