in

Konačno se pojavio klub koji želi dovesti Coutinha

Slatka-Tajna.Eu


Barcelona bi uskoro mogla odahnuti


Barcelona će ove zime učiniti sve što može kako bi se riješila Philippea Coutinha.



Coutinho je početkom 2018. godine stigao u katalonski klub iz Liverpoola kao veliko pojačanje, te je klub za njega izdvojio oko 160 miliona eura, ali nikada nije uspio da opravda očekivanja.

Brazilac igra daleko od forme u kojoj je bio u Liverpoolu kada je bio jedan od ponajboljih igrača Redsa, a u Barceloni očito više nemaju strpljenja za njega.

Coutinho je pored toga i jedan od najplaćenijih igrača u ekipi i njegov odlazak bi znatno olakšao budžet za plate, te bi Barcelona bez problema mogla da registruje pojačanja koja dovede u zimskom prelaznom roku.

Ipak, Barca je pokušala Coutinha prodati i ove godine, ali im nije baš uspjelo jer je on bio teško povrijeđen. No, sada se u klubu nadaju da će stvari ići dosta jednostavnije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Katalonski Sport je objavio danas da je ogroman interes za Coutinha pokazao Arsenal, te da bi u narednim danima mogla stići i ponuda iz londonskog kluba.

Topnici su spremni da plate oko 20 miliona eura za Brazilca što bi u Barceloni sigurno prihvatili samo kako bi Coutinho na kraju otišao iz kluba.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Jedan paketić za jedan osmijeh – 11. godišnjica humanitarne akcije zaposlenika Addiko banke

NEMA NEGATIVNIH KOMENTARA: Ibro Bublin osvojio region pjesmom “Tuđe nebo”