in

Vrijeme je darivanja! Donosimo vam pet gadgeta koje smo zavoljeli u 2021. i koji su idealni praznični pokloni

Slatka-Tajna.Eu

Revolucija na našem tržištu što se tiče beauty industrije i tehnologije dogodila se prije nekoliko godina, a predvodnik u tome je brend Rox Beauty. Izdvojili smo najbolje beauty gadgete koju su idealni kao pokloni za novogodišnje i božićne praznike i koji će ženama uveliko olakšati svakodnevicu.

Osvježena koža tijela bez bora i dlačica? Zvuči kao mukotrpan proces iza kojeg stoje ili sati provedeni kod kozmetičarke ili metoda pokušaja i promašaja kod kuće. No kada bismo vam otkrili kako vam je za to potrebno svega nekoliko uređaja i minimalno vremena, vjerojatno biste odmahnuli rukom. Ali – zaista jest tako. Tri puta jeftiniji beauty gadgeti gotovo su jednako učinkoviti kao odlasci na skupocjene tretmane uklanjanja dlačica ili zaglađivanja bora, a sve možete raditi iz udobnosti svoga doma. Rox Beauty web shop je naša web stranica na kojoj možete saznati više inforacija o svim artiklima iz naše ponude.

Za vas izdvajamo 5 top artikla koji su idealni za praznične poklone i koji će obradovati svako ženu:

1. SOMOOTHSKIN IPL UREĐAJ
Uklanjanje dlačica je nešto s čime se svi neprestano borimo i uvijek tražimo lakša i bezbolna rješenja. Brijanje i čupanje je prihvatljiva metoda, no zašto ne pokušati s nečim još jednostavnijim, i prije svega, učinkovitijim? SmoothSkin je globalno hvaljen uređaj koji koristi IPL (Intense Pulse Light) tehnologiju kako bi se pobrinuo da dlačice na tijelu nestanu već nakon nekoliko tretmana. Oni se ponavljaju iz sedmice u sedmicu, proces traje desetak minuta, a ono najvažnije, iz prve ruke možemo napisati jer smo isprobali – u potpunosti je bezbolno i učinkovito jer već nakon nekoliko tretmana dlačica je znatno manje. Da pojednostavimo, proces funkcionira na način da svjetlost emitirana iz uređaja cilja melanin u svakom folikulu dlačice. Ta svjetlosna energija pretvara se u toplotnu energiju u samom folikulu, što zauzvrat prekida ciklus rasta dlačica. Pure Fit uređaj je snažan i pruža IPL tretman prikladan pojedinačnom tonu kože te dolazi s tri načina rada za ugodno iskustvo i kod izazovnih područja.

PURE FIT – Black on Black (Vertical)

2. NuFace Trinity
Nagomilani umor koji se najbolje vidi na koži lica, dehidrirana koža kojoj ne pomažu niti brojni skincare proizvodi. Teško se pomiriti sa znakovima užurbanog života na licu, a i zašto bi? Kako bi kožu učinili ljepšom i svježijom, pobrinuo se američki premium beauty brend NuFace koji je napokon stigao i na bosanskohercegovačko tržište!
Kompaktan uređaj s kojim je jednostavno rukovati poseban je jer koristi mikro struju koja se precizno i potpuno bezbolno aplicira na lice i vrat i time utječe na lifting, tonus lica i zaglađivanje kože. Učinak mikro struje potvrdila su brojna klinička testiranja, svi NuFace proizvodi imaju dopuštenje američke FDA (Food and Drug Agency), koje je dobiveno prema najstrožim mjerilima. Idealan je za one kojima u licu nedostaje svježine, a to je posljedica nagomilanog umora. S druge strane, klinička ispitivanja pokazala su da je vidljiv učinak mikro struje već nakon prvog tretmana, što se dodatno poboljšava s vremenom. Veliki je plus i što stane u baš svaku kozmetičku torbicu!

3. TriPollar Stop Vx Gold
Izloženost suncu, dehidracija, korištenje previše kozmetičkih proizvoda, nezdrava prehrana, ali i dob, znatno će utjecati na pojavu bora na našoj koži. Mnoge dame muku muče s tim “problemom”, a prve bore pojavljuju se već u tridesetima. No, ne treba oko toga stvarati bauk – na tržištu su brojna rješenje kako utjecati na pojavu bora, a među najboljima je beauty gadget TriPollar Stop Vx Gold. Uređaj kombinira dvije tehnologije – radiofrekvencijske valove (Multi-RF) i DMA tehnologiju. Prodirući u dubinu kože, na taj se način potiče regeneracija kolagena i elastinskih vlakana, preoblikuje kontura čeljusti, podiže opuštena koža, tonizira i izglađuje ten. U konačnici, rezultat je osvježena koža bez znakova starenja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










4. StylPro Go&Glow Mirror
Ovaj beauty gadget svima nam je potreban, posebno u situacijama kada na brzinu želimo popraviti šminku, a primjerice, nismo kod kuće. Dovoljno je velik da nam posluži u gotovo svim prilikama, a opet dovoljno malen da stane u kozmetičku torbicu. Prednosti su brojne, od toga da isijava svjetlost koju reguliramo sami, okvir je prilagođen tako da ga možete staviti i uspravno i vodoravno, a ima i magnetski priključak s povećalom. Uz njega dolazi i USB priključak za punjenje i kabel u paketu, a baterija traje otprilike dva sata.

5.StylPro Beauty Fridge

Svaka žena zna kakav haos može nastati u kozmetičkoj torbici ako s vremena na vrijeme ne “pročešljamo” što u nju stavljamo. Dekorativnu kozmetiku bi bilo najbolje odlagati zajedno, kistove u posebnu torbicu ili posudu, a skincare posebno. Mini hladnjak je odličan način kako skladištiti maske, serume i kreme, pogotovo ako se radi o onim organskima. Temperatura niža dvadesetak stupnjeva od one sobne, na kojoj inače ostavljamo svoje proizvode ne znajući da im tako štetimo, osigurat će da traju dulje i na taj im se način održava svježina. Također, hladnjak štiti proizvode od štetnih bakterija koje nam na licu mogu stvoriti jedino nered. A to nikako ne želimo…
Ovaj neodoljivi a jako korisni artikal možete pronaći u našem web shopu roxbeauty.eu/bs kao i u DM poslovnicama širom BiH.

The post Vrijeme je darivanja! Donosimo vam pet gadgeta koje smo zavoljeli u 2021. i koji su idealni praznični pokloni appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Milorad Dodik najavio da će ga uhapsiti, Šemsudin Mehmedović ga izazvao – sutra idem u RS!

Dodik najavio hapšenje, Mehmedović ga izazvao – sutra idem u RS!