in

Tanja profitirala nakon navodne afere sa Draškom: Honorar za Novu godinu nikad veći!

Slatka-Tajna.Eu

Od kako se pojavila na sceni do danas Tanja Savić je pod budnim okom javnosti. Od aprila prošle godine sve učestalije puni novinske stupce zbog niza drama kroz koje je prolazila.

Upravo zbog burnog razvoda, drame oko starateljstva nad djecom, ali i navodne veze sa političarem Draškom Stanivukovićem, Tanja je postala sve traženija pjevačica pa joj se samim tim i cijena na tržištu povećala.

Kako prenose mediji pjevačica će za novogodišnji nastup zaraditi čak 25.000 eura, piše 24sedam, iako prethodnih godina nije zarađivala toliko novca, što zbog života van Srbije i što se posvetila djeci.

Tanja će nastupiti u jednom beogradskom klubu, a pomenuta cifra bi, kako se navodi, mogla da bude i veća ukoliko se opari i od bakšiša.

Pjevačica je prošla kroz pravu dramu kada je njen i dalje zakoniti suprug Dušan Jovančević u aprilu prošle godine, bez njenog znanja, otputovao sa nasljednicima Maksimom i Đorđem u Australiju. Dok je on tvrdio da je “otišao ne bi li sačuvao djecu od virusa”, Tanja je patila i ne znajući da još oko godinu dana neće vidjeti mališane. Njeni fanovi su sve vrijeme bili uz nju.

Uslijedile su brojne prijetnje od strane njenog supruga, kao i iznošenje “prljavog veša” iz braka, a Tanja je tek nakon više od godinu dana uspjela da vrati sinove u Srbiju.

Sredinom oktobra ove godine odjeknula je vijest da su pjevačica i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u navodnoj vezi. Oni to nisu potvrdili, a ni demantovali, ali od tada Tanja ponovo “ne silazi” sa naslovnih strana, a to je, po svemu sudeći, povećalo i cijenu njenog honorara.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Evo koliko dugo meso smije da stoji u zamrzivaču

U četvrtak jutro na kopnu hladno, danju južina, toplije, gdjegod oborine