in

Pio je sa Šabanom i dolazio mu u kuću, a poslije 3 godine od smrti pjevača hoće da zaprosi udovicu!

Slatka-Tajna.Eu

Emotivni život Goce Šaulić pretvorio se u košmar 17. februara 2019. godine, kada je njen suprug Šaban poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Od tad, Goca se retko pojavljuje u javnosti, a još ređe na njenom licu je moguće videti osmeh, međutim, to bi sada moglo da se promeni.

Kako piše Skandal, a prenose mediji, Goca Šaulić postala je navodno predmet interesovanja jednog inspektora, koji porodicu Šaulić poznaje godinama. U vreme dok je Šaban bio živ, Goca je inspektoru bila samo tiha patnja, a sada, kada je od njegove smrti prošlo izvesno vreme, anonimni inspektor trudi se da udovicu Šabana Šaulića obori s nogu.

– I Goca i Šaban su bili baš dobri sa tim inspektorom… Prva Goca je rado izlazila sa njim kad god bi zvao nju i Šabana, oboje su ga cenili kao prijatelja – kaže dobro upućen izvor i dodaje:

– Svi koji smo bili u tom društvu, znali smo da je on slab na Gocu, ali je i sam bio svestan da je Šaban za nju bio jedan jedini. Međutim, sada kada se nažalost desilo šta se desilo, on je uporan da je osvoji, čak mašta i o tome da je zaprosi – priča o inspektorovim željama izvor.

Kako sada stvari stoje emotivni život Goce Šaulić mogao bi da dobije novi, potpuno neočekivani epilog, a da li ova romansa zaista ima potencijal, ostaje da vidimo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Izvor: Scandal, ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hit frizura za 2022. godinu su prozirne šiške: Dolaze iz Azije i žene ih obožavaju

Nije Irska rekla svojima da se vrate i da će im nešto dati