in

NADICA ADEMOV: Nemam eksplicitnih snimaka

Slatka-Tajna.Eu

Nadica Ademov vrijedno radi iako je korona zaustavila estradu. Priznaje da je u strahu od virusa i da se čuva. Pjevačica kaže da nastupa ima. Objavila je dvije pjesme „Hladna kao stijena“ i „Savršena laž“. Pjesme su jako dobro prošle, a Nadica priča o tome s kime se druži i kako provodi vrijeme kada ne nastupa.

Plašiš li se korone?

-Ne mogu reći da sam baš ravnodušna, osjetim strah jer svakodnevno čitamo o smrti. Ovaj virus je viša sila i nema tu previše mudrovanja. Treba se čuvati, a biće posla.

Kakva je situacija sa finansijama?

-Roditelji su mi uvijek tu, tako da se ne sekiram previše. Šta da radimo, nastupa malo ima, pa sve stane. Trudim se da štedim.

Da li je tačno da najviše vremena provodiš u restoranu kod Jane?

-Da, nargila i mali razgovori su svakodnevni. Stalno me zove. Nije samo zbog našeg dueta, a mi smo uvijek imale super odnos.

Ko ti je najdraži kolega?

-Ima ih dosta, ali ja nisam nikad birala partnere među kolegama. Zaista, nisam ih imala u vidu što se tiče ljubavi. To su ljudi sa kojima se družim, radim, tako da mi nikada nije padalo na pamet da započinjem veze. Trenutno sam fokusirana na biznismene (smijeh).

Jesi li ljubomorna u vezi?

-Nisam, sve dok mi partner ne počne prosipati ljubomoru. Ne uzimam nikad dečkov telefon, nema šanse. Jednom sam to uradila i ostala u šoku šta sam sve našla. Rekla sam sebi, nikad više. S druge strane sam shvatila da onda i moj partner ima pravo da uzme moj telefon i sve provjeri. Dakle, tu nema povjerenja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Šta misliš o ekspilcitnim sadržajima koji često dođu do medija, a tvoje kolegice budu u centru skandala?

-Nemam takvih slika i snimaka u telefonu. Ja svoju intimu čuvam samo za sebe. Pogotovo da se to plasira u medije, ja ne znam kako bih to podnijela.

Da li bi smišljeno plasirala takav skandal?

-Ne, ne treba mi taj vid pažnje niti mi je to neki povod za medije. Da se razumijemo, nisam ni ja neka svetica, ali ne želim da se predstavljam na takav način.

Kako je bilo u Istanbulu sa Aleksandrom Bursać i Aleksandrom Mladenović, Dragicom Zlatić?

-Mi smo pravile šou. Tražile smo glumca iz serije „Amanet“. Maltretirale smo taksistu da nas vozi, ali ga nismo našle. Družim se i sa Sandrom Rešić, često se čujemo, dok nije bila u rijalitiju. U posljednje vrijeme sa Sandrom Afrikom se stalno viđam kod Jane u restoranu, ali i sa Katarinom Živković.

Razgovarala: N. N.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Egrlić: Sljedeća godina predstavlja historijsku šansu za BiH

“SRČANA MANA” , VIKTORIJA POSTAVILA SVOM IZABRANIKU “DIJAGNOZU” ! – Mondovizija