in

Kontraverzni modni trendovi 2021. godine koji nisu za svakoga

Slatka-Tajna.Eu

U moru modnih trendova svako malo nikne neki novi koji izazove veliku pažnju javnosti i podijeli mišljenja. Uglavnom su uvijek u pitanju trendovi koji zapravo baš i nisu praktični pa se, logično, preispituje njihova svrha.

S druge strane, ponekad nije stvar u praktičnosti, nego u vizualnom dojmu i(li) estetici. U nastavku pogledajte oko kojih to trendova nikad nećemo usuglasiti mišljenja.

1. MIKRO TORBE

Designer Micro Purses : micro bags

Torbice uistinu minijaturnih dimenzija zaludjele su trendseterice prije nekoliko sezona. Šta u njih stane? Ništa. Je li to ono što očekujemo od torbe? Ne. Ljubiteljicama velikih i prostranih modela ovaj trend nikad neće biti jasan.

Međutim, treba istaknuti kako mikro modeli ionako nisu osmišljeni kao zamjena za torbe klasičnih dimenzija. One su, prije svega, samo efektan modni dodatak gotovo pa u rangu nakita.

2. PROZIRNA PVC OBUĆA I ODJEĆA

Kraljica Letizia u prozirnim štiklama od PVC-a

Ili ih volite ili ih ne podnosite – ni kod ovog trenda nema zlatne sredine. Za trend nošenja PVC obuće (kasnije i odjeće) vjerovatno je najzaslužnija Kim Kardashian koja je među prvima počela nositi prozirne plastične cipele.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










I dok smo Kim navikli vidjeti u tako neobičnim modelima, kraljica Letizia poprilično je iznenadila i javnost i modne znalce kada je na prvu pričest svoje kćerkice Leonore svojevremeno došla u PVC štiklama.

3. PODERANA ODJEĆA

Gucci's $190 ripped tights sold out — find cheaper options here

Podijeljena mišljenja o ovom trendu zapravo proizlaze iz generacijskog jaza. Mlađe generacije oduševljene su poderanim trapericama jer im izgledaju kul, a starijim generacijama nikad ne bi palo na pamet kupiti odjevni komad koji je poderan.

Što bi tek rekli za poderane najlonke modne kuće Gucci koje su koštale 190 dolara i odmah se rasprodale? Koncept odjeće koja u startu izgleda iznošeno nekima je genijalan, ali većina od nove odjeće i dalje očekuje da izgleda – novo.

Izvor: Zadovoljna.hr

(L. M.)

 

The post Kontraverzni modni trendovi 2021. godine koji nisu za svakoga appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Milorad Dodik možda pokušava “pritjerati Bošnjake za pregovarački stol””

Pele otpušten iz bolnice