in

PETAR GRAŠO – Priznao da uživa u novoj ljubavi – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Nedavno je svoj nastup na olimpijskoj ljepotici Jahorini imao Petar Grašo. Ljubitelji balada mogli su uživati u vrhunskom nastupu u Olimpijskom baru. Ovaj bar bio je domaćin ljubiteljima dobre muzike koji su mogli uživati u vrhunskoj vinskoj i gastronomskoj ponudi.

Petar Grašo pobrinuo se da ovu noć posjetioci dugo pamte. Na repertoatu su se našli njegovi hitovi “Utorak”, “Ko nam brani”, “Volim i postojim”, “Nekog trebam ja”, “Fritula”, “Moje zlato”, “Ako te pitaju”, “Uvik isti”, i mnogi drugi.

Nekoliko puta tokom nastupa Grašo je pozdravio svoju novu djevojku Hanu Huljić. Ona je kćerka njegovog velikog prijatelja i višegodišnjeg saradnika Tončija Huljića.

Ovaj par posljednjih sedmica nalazi se u žiži medijskog interesovanja. Petar nije propustio priliku da je tokom nastupa pomene. Usput joj je posveti nekoliko pjesama, te se pohvalio da uživa u novoj ljubavi.

PETAR GRAŠO - Priznao da uživa u novoj ljubavi

Nije zaboravio ni njenog oca i svog  prijatelja i saradnika Tončija, za kojeg je rekao da je jedan od najboljih kompozitora na prostoru bivše Jugoslavije.

Poslije nastupa pjevač se slikao sa gostima, a od Radovana Vukoje, vlasnika  Podruma Vukoje 1982, dobio je na poklon nekoliko flaša vrhunskog vina iz Trebinja.

Pročitajte više: PETAR GRAŠO o šalama na račun njegove veze sa Hanom Huljić

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SARA JO GOTOVO GOLA: U liftu bez grudnjaka

U Ključu otvorena manifestacija “Dani dijaspore 2021”